<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 03:06 AM:

玩雪玩到好似文尼治咁,唔識踢球會d波
咁咪仲好
唔駛踢得咁密
好係謝老四咁就死啦
踢左成年冇休息過
怪佢太好火la
Originally posted by donald15 at 2006-7-2 03:07 AM:

咁咪仲好
唔駛踢得咁密
好係謝老四咁就死啦
踢左成年冇休息過
林柏特同謝拉特真係幾乎冇休息過咁滯
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-2 03:02 AM:

記得以前都有類似ge事....好似同迪高有關
係朋友間諗住開玩笑踢左迪高一下,點知球證red card
瓜田李下.............真係.......
成也朗尼....敗也朗尼.的說..

[ Last edited by 呀俊 on 2006-7-2 at 03:37 AM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:38 AM:
碧咸換出之前有球12碼唔比......
係啦
球彩台班評述全部都覺得個後衛係有動作, 有心拍個波架
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 03:00 AM:

我估啫,話唔定C7真係想離開曼聯
點都好, c7 變晒 la, 同佢o係球會完全兩回事
好明顯係個大菲教埋d 骯髒招數 la
佢踢球會好真, 踢葡萄牙又寸又假
Originally posted by bigfish at 2006-7-2 11:26 AM:

係啦
球彩台班評述全部都覺得個後衛係有動作, 有心拍個波架
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=119598&fpage=1
post #9
MR BIGFISH WROTE: 唔似得阿根廷 fans, 輸波賴球證

this dude need to stfu
c7簽左合約比man u
點走
Originally posted by iad at 2006-7-2 11:57 AM:
c7簽左合約比man u
點走
如果曼聯唔放就冇得走嫁喇
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。