<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 11:59 AM:

如果曼聯唔放就冇得走嫁喇
你以為曼聯會留佢咩?
我都好矛盾...佢本來都大好前途...點知誤入歧途, 越踢越寸
Originally posted by hizaku at 2006-7-2 11:33 AM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=119598&fpage=1
post #9
MR BIGFISH WROTE: 唔似得阿根廷 fans, 輸波賴球證

this dude need to stfu
我係話球彩台班人都認為球證偏幫
不過我地唔會賴球證 geh, 我知有時球證錯判都唔出奇, 加上佢係阿根廷人, 祖國輸波之後亂吹都好正常, 佢地d 球證水準如此, 睇佢國內d 打鬥就知 LA
英格蘭其實輸自己, 今場人腳好, 上半場有機會進攻仍然拖慢節奏, 重要朗尼返後幫波, 艾生完全好似平時去睇波一樣坐定定。
朗尼完全係無腦架
從來對朗尼都冇過任何希望,點會有失望.
大家終於清醒啦.

[ Last edited by Lyon on 2006-7-2 at 10:20 PM ]
點解朗尼會咁火滾,原因係可能
佢兩次受傷都同葡萄牙有關
04歐洲國家杯8強又係對葡萄牙時整傷
06年英超聯車仔對曼聯果場波又係比葡萄牙
既保羅費拉拿整傷,加上岩岩傷癒想表現
好,就越踢越火,越踢越燥,係唔理智之下
做出左惹火行為...換來一面紅牌
當年既碧咸都係係98年唔理智換黎一面紅牌
事隔4年佢已經漸漸成熟
寄望4年後既朗尼都可以好似碧咸咁成熟
正所謂經一事長一智
始終朗尼都係英格蘭既一大殺著
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 11:59 AM:

如果曼聯唔放就冇得走嫁喇
合約...只要皇馬肯買斷佢...or球員自己賠償..要走點都得--
好普通的曼聯迷~_~

我覺得呢次朗尼無上次beckham o個次咁慘...
如果C7仲打英超我覺得佢會大獲D
班葡萄仔專尅朗尼咁喎
Originally posted by babo at 2006-7-2 10:46 PM:

合約...只要皇馬肯買斷佢...or球員自己賠償..要走點都得--
皇馬唔買佢咪得囉
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。