<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
全部都唔合理.
1. 佢係有心既.. 唔會係咁囉.. ronney 平時係燥.. 不過唔係打人犯規個隻.. 佢用心踢.. 係勇d架啦.. 佢跑.. 用兩隻手"AR"身位.. 好正常喎... 人地訓底tackle.. 佢係失重心.. 你睇睇佢前腳都企唔定.. 後腳都係想搵位去姐.. 如果真係有心.. 條友痛到起唔到身啦..
2. c.ron係佢teammate.. 講真..佢推c.ron.. 我心諗"我都冇心.. 你做咩走埋黎話我.. 話晒大家隊友".. 依一張紅牌既定義.. 完全冇惡意.. 咁既意圖絕對唔構成一張紅牌..

[ Last edited by Kev on 2006-7-2 at 02:48 AM ]
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 02:49 AM:

我見過好多次朗尼打人,仲有更多次係佢犯完規之後仲推多人一野or鬧人。
推多人一野.. haha係喎.. 不過都唔算係想打人.. 姐係.. 佢太火.. 足球係接受唔到.. 不過依然覺得佢呢d唔算係惡意想傷害人..
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-2 02:52 AM:

落場無父子...
c.ron咁熟朗尼,明知佢燥底,仲唔撩興佢咩
其實c.ron都真係幾串嘴..
同埋好pk..
我講佢份人..
睇佢踢波都知..
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:56 AM:

落場無父子係o岩,但唔需要踩多人地一腳囉,咁樣係人都知佢份人係點
係囉.. at least搵第個人做.. 點解係要隊友做??
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-2 03:00 AM:

唔駛講到咁嚴重...
事實係..
ai 唔講喇.. 睇波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。