<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-7-2 02:19 AM:
個球證根本就唔肯定朗尼係有心定冇意
...
陰謀論
阿根廷同英格蘭有恩怨
關唔關事就唔知啦
踩落去一腳一定唔係致紅原因
踩完之後如果球證要比紅牌一早比左佢架啦
我諗c7都冇乜機會留係曼聯啦
朗尼咁樣比佢整一獲雖解話各為其主
但係你話佢兩個冇野就假既
如果費sir搞唔掂佢兩個之間野私人恩怨只可以留一個既
況且c7又話想去皇馬
所以c7一定冇得留低

[ Last edited by donald15 on 2006-7-2 at 02:43 AM ]
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 02:49 AM:

我見過好多次朗尼打人,仲有更多次係佢犯完規之後仲推多人一野or鬧人。
朗尼都收左好多啦
岩岩加盟曼聯o個陣真係十足簡東拿咁好火
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:51 AM:

C7有心挑釁朗尼,但係朗尼就無咁既心諗C7,我係朗尼就一定同佢反面
c7真係為去皇馬鋪路
但係皇馬又有碧咸係到佢都唔會有好日子過
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:56 AM:

曼聯唔肯放佢佢都無得走啦
皇馬唔需要佢
但係佢兩個真係唔岩既話
費sir一定要揀一個
佢都應該會放佢走啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 02:59 AM:

放虎歸山,返葡萄牙啦
賣佢去比油王
但係係俄羅斯o個隊
Originally posted by Kian76 at 2006-7-2 03:02 AM:

去玩雪?
去食雪條
擺明係爛gag
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 03:06 AM:

玩雪玩到好似文尼治咁,唔識踢球會d波
咁咪仲好
唔駛踢得咁密
好係謝老四咁就死啦
踢左成年冇休息過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗尼,我對你好失望

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。