<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006世界盃我最失望球隊
返回列表 回復 發帖
沙特阿拉伯呀.....諗住佢地有功課交...打和西班牙
Originally posted by 自由神 at 2006-7-2 01:59 PM:
我諗住阿根庭係冠軍家ma.......
諗還諗, 要現實d
英格蘭 fans 都放眼 4 年後o既南非世界盃, 請不要再沉醉於幻想
Originally posted by abc123aa at 2006-7-2 01:21 PM:

當然, 連儂,夏格維斯.....等等都係英格蘭新希望,
希望禾確特, 唐寧, 卡域克, 京治都可以成名啦
哈哈..英格蘭成日都有新希望@@
所以4年後..仲係咪佢地都唔咁寫包單..
最重要都係睇領隊既功力..識用人既話...邊個都得...
而英格蘭...麥卡倫..睇佢咁多年....我對佢信心唔大..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2006-7-2 03:52 PM:

諗還諗, 要現實d
英格蘭 fans 都放眼 4 年後o既南非世界盃, 請不要再沉醉於幻想
對唔住呀!我放眼南非世界盃!
Originally posted by babo at 2006-7-2 03:59 PM:

哈哈..英格蘭成日都有新希望@@
...
京治唔細嫁啦!四年後...............
我對巴西的表現比較失望.....
巴西在今次世界盃雖然入到八強......
但係對手好多都唔係一線球隊....打落仲成日比太多機會對手攻門.....
踢唔出王者的風範...之前以為佢地留力...點知.....竟然一遇到考驗就出局...
可能係巴西.....先對佢要求高d......
Originally posted by sssyyy at 2006-7-2 04:01 PM:
我對巴西的表現比較失望.....
巴西在...
呢d咪留留下..到要出力時唔識出囉-_-
戰述問題...一隊有權踢漂亮足球既隊..但踢守勢波...
好普通的曼聯迷~_~

英國錯在領隊,唔選華素爾,搵個禾確特一場都未出過,攪到朗尼出場後只得一個高治冇人支援;明知林柏特唔順點解唔同謝拉特互換位置
換走林伯..換個a.johnson咪仲好==
Originally posted by Xtravagant at 2006-7-2 01:18 PM:

話時話﹐雖然個個都講英格蘭呢個陣係40年來最強好似名不附實...但成班球員都好年輕...尤其是中場同前鋒- 相信未來4年起碼keep到呢個陣7-8成
4年後...英格蘭個陣就係44年黎最強喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006世界盃我最失望球隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。