<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006世界盃我最失望球隊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 01:29 AM:

我覺得佢hold到=3="
唔係掛!!!佢被人搶/督甩真係多到數唔晒wo
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-7-3 01:41 AM:

唔係掛!!!佢被人搶/督甩真係多到數唔晒wo
因為我從來冇諗過高治可以hold住個波hold好耐, 可以佢hold到一陣都已經夠
摺吧啦
我對英格蘭同巴西出局都唔覺得有咩話失望

先講england, 無錯,成隊波geh名氣真係好高
唔好意思咁講, 可能係惟一一隊大家可以好輕鬆咁數晒23個人geh名。
甚至係大家26fun兄弟可以講埋eriksson下場同下下場, even每場世杯比賽geh formation。
點解? 領隊保守!一定要出碧咸, 一定要4個中場, 一定要gerrard同lampard一齊上陣,
但係呢?碧咸活力不再喇, 技術又唔係好, 只有七旋斬呢一路, 係人都輕鬆睇通佢想點啦。
garrard同lampard搞到唔知點咁, 真係唔上唔落。
只有後防四個真叫做對板。
認真講句, 以前人人都話意大利波悶到嘔, 只打防守。
今年係英格蘭踢悶蛋足球。無計, 攻不銳, 無板斧; 守得叫做穩, 惟有踢半生熟足球, 一球起, 兩球止。

巴西,朗拿度可以拜拜喇...全季睇住ronaldinho踢到識飛, 世杯真係疲態畢露喇...
彭利拿又係攬住ronaldo唔放, 大膽d俾robinho同阿祖攻堅咪好囉...
之前confederation cup合作得好好...
後防?巴西有咩?lucio嘈住要再踢前d, 要多d參與進攻
如果前面一班真係踢到出神入化, 以進攻當防守, 對手就唔會搵到空虛贏波啦...
下屆請早啦...

反而自己期待西班牙同荷蘭, 雖然出左局, 自己有少少失望
但係兩隊下屆會有作為!西班牙條中場線真係靚, xavi, fabregas, xabi alonso, joaquin...
攻守兼備, 有創造力, 出局真係可惜...可能係offside tactics係咁俾france破左...
荷蘭雙翼齊飛真係好飛得, 不過係擔心龍門同後防...
如果robben唔再獨食, 晨早贏左葡萄牙九條街啦...
一定你我ge最愛英格蘭…
全屆5場波入得6球…about一個烏龍波,冇攻力可言…
我only覺得由分組賽到8強,得碧咸同a高爾ge表現算有水準…
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-7-3 02:59 PM:
一定你我ge最愛英格蘭…
全屆5場波入得6球…about一個烏龍波,冇攻力可言…
我only覺得由分組賽到8強,得碧咸同a高爾ge表現算有水準…
自從奧雲傷出之後﹐英格蘭其實已經被判左拿吾到冠軍架啦...
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
英格蘭囉...個個都唔知點解踢到咁ge樣 =.='' 嚇死...''

[ Last edited by iamalan1973 on 2006-7-3 at 06:21 PM ]
英格蘭啦踢出退步的英式足球 悶到嘔
今屆既英格蘭的確係冇樣掂。連以前既英式打法或者02年既901反擊戰術都打唔出樣,唉......
我愛長澤
Originally posted by Xtravagant at 2006-7-2 01:18 PM:

話時話﹐雖然個個都講英格蘭呢個陣係40年來最強好似名不附實...但成班球員都好年輕...尤其是中場同前鋒- 相信未來4年起碼keep到呢個陣7-8成
仲keep翻7-8成?咁咪又要再出局!
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 05:57 AM:

因為我從來冇諗過高治可以hold住個波hold好耐, 可以佢hold到一陣都已經夠
"果一陣"時間真係短可能我仲耐過佢
最慘打少個又無人幫波
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2006世界盃我最失望球隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。