<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
其實之前傳佢同謝4不和已經有先兆~
係咁架啦~ 想當年咪一樣因為有碧咸佢地等人上位, 所以迫走左舒利亞一樣~ 英國佬係咁, 個個大名慨都要做大哥~ EQ太低(睇佢地射親12碼都輸就知), 冇得救.....
未必會俾加利仔, 因為4年後佢都老了~
泰利就似樣d
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 12:57 AM:

碧咸係講緊依家開始唔做隊長呀嘛, 關4年後咩事
梗係要為未來"甫"路架啦~ 唔通成日換隊長咩~ 到時奧雲同加利仔佢地老啦, 踢唔到國家隊果時先換, 咁咪會浪費左呢幾年時間架磨合囉 講真, 捧歐洲國家盃有咩咁叻姐(睇希臘就知...), 捧到世界盃先係勁~ 先係真正架冠軍!!!
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 01:14 AM:

做下歐洲冠軍都好過冇, 如果隊隊都好似你咁諗, 咁歐國盃咪無人踢?
唔係冇人踢....係冇咁搏命姐~
所以希臘得左~(唔係話希臘唔好)
無論點講都好, 大衛係1個愛國同識分串架人, 唔會為左一己私慾, 唔埋有人唔like佢, 死霸住黎做
拎得起, 放得低. 你估咁易架?? 國家隊長wo~ 大衛仲講過話由細到大架夢想就係成為自己國家架隊長, 出戰世界盃, 你睇佢換左出去個失望表情, 同望住自己隻腳搖頭, 覺得自己唔爭氣, 忍唔住喊出黎果份情就可想e知...
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 01:52 AM:

無錯, 我相信碧咸一早已經決定左世...
個問題係雙特根本連自己本身要做架野都未做好(到), 佢地12碼唔入不特只, 林伯身為全個決賽週射波最多架人, 竟然可以一個入波都冇, 呢個係一個正選球員應有表現嗎?? 仲有謝拉特, 用最後果場波為例, 佢夠竟做過d咩黎?? 當兩個中堅同兩隻閘不斷死守住自己"剛"位, 防中架夏格前前後後不停包波, 不停突圍支援前線架時候, 謝拉特去左邊?? 點解每一次最危險架時候, 中場清波架永遠係夏格, 前面有入波機會架時候永遠有夏格份?? 其他人呢?? 得個高字架高治係前面不斷去湧, 右邊換大衛架小國腳連儂, 係咁突破, 仲要故埋防守, 雙特做過d咩突出架野出黎?? 唔好理係咪大衛搶哂d死球黎處理, 但佢有百份百做好佢架工作, 罰球入, 助攻有, 仲想點?? 朗尼沉唔住氣, 當然係衰!! 但係咪話10打11就要打成咁?? 全場沒停過係咁走果個夏格都射得入, 竟然名氣咁大架雙特唔入?? 人地夏格係因為有你地兩個大哥, 所以經常做邊緣人, 佢仲要唔係球會架必然正選黎, 但雙特就各自在球會係重心人物, 其他咁多隊友個個有火, 睇夏格射入12碼後果個激情, 果團火, 相反雙特, 一d爭勝心都冇, 所以最後對中堅痛哭, 完全明白佢地心情, 佢地盡最大努力, 搏老命 做好自己工作, 120分鐘沒失球, 120分鐘前面入唔到波都算啦~ 12碼你地都唔入, 想點?? 係咪真係要靠埋佢地去入波呀?? 如果有睇場波, 都見到rio用頭咬緊牙關頂出對面d遠射, terry清波清到最後抽筋......
所以雙特係咪真係要檢討下呢??
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:42 AM:

無錯, 雙特真係形都唔見, 但係夏格...
咩突出表現都未有就學人講名, 要做大佬, 要話事權
失敗
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:55 AM:

係=3="
雙特永遠都唔洗做英格蘭既隊長, 有排都未到佢地
都唔知佢地為做隊長e踢國家隊, 定真係有心為國效力架
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 02:57 AM:
我早就預左, 不過我希望佢係捧走世界...
唔好咁講呀, 一陣d人又會話(大衛做過梗係可以咁講啦)~
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 03:00 AM:

謝拉特會好過林伯特
睇大賽表現就...
傻豬黎架
當大衛仲係隊長架時候, 佢已經話大衛太多長轉, 打法唔0岩, 咁你話佢做左隊長之後, 重心仲會唔會0係右路呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。