<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iknow at 2006-7-3 03:19 PM:

我想一係奧雲,一係加利仔lo,夠薑俾朗尼做~~
就算係比朗尼做都要2年後啦,碧咸都係00年先開始接手
摺吧啦
2010 beckham有沒份出呢
Originally posted by iad at 2006-7-3 03:26 PM:
2010 beckham有沒份出呢
冇既機會大過有~就算有都應該係後備黎嫁喇
摺吧啦
小弟同各位兄弟一樣

幾年前我都唔 like 碧咸 , 因佢太出鋒頭

真係似明星多過似球星

但係近呢兩年我的確開始改觀

首先我同意佢o既感染力 , 一來佢係隊中少數外流球員之一

有多 d 外界經驗 , 加上佢真係有豐富大賽同國際賽經驗

二來可能真係靚仔著數 d

講句o野都好似肯定 d 咁 , 起碼我覺得喜歡英軍o既朋友會同意呢一點

加上暫時英軍當中雖然都有幾名球會隊長在陣

但係o向國際場上能夠讓人感到有大將之風o既只有碧咸

泰利 , 雙特 , 奧雲等 , 實力我從未懷疑過

好波還好波 , "帶領" 球隊o既能力同魅力 , 又係另一回事

想當年佢都係一個輕浮o既細路 , 今日 , 尤其英軍輸o左o既一刻

只有碧咸最冷靜 , 會去安慰其他隊友 , 這就是隊長 !
喺我心目中碧咸會係1個令我唔會忘記嘅英格蘭隊長~

重申我並唔係碧咸迷~
Originally posted by iMacc at 2006-7-3 04:48 PM:
喺我心目中碧咸會係1個令我唔會忘記嘅英格蘭隊長~

重申我並唔係碧咸迷~
係我心目中最偉大的英格蘭隊長是笠臣
Originally posted by liverster at 2006-7-3 18:55:

係我心目中最偉大的英格蘭隊長是笠臣
so do I!

He's an example for a good CAPTAIN!

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-7-3 05:11 PM:

so do I!

He's an example for a good CAPTAIN!

笠臣做隊長真係沒得頂
但做領隊就......
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 05:32 PM:

笠臣做隊長真係沒得頂
但做領隊就......
兩全其美,談可容易,像碧根巴華的足球奇才實在難能可貴.
Originally posted by liverster at 2006-7-3 05:38 PM:

兩全其美,談可容易,像碧根巴華的足球奇才實在難能可貴.
沒錯~ 佢連外交同推廣都可以做得咁好真係少之又少~
叫得凱撒大帝, 唔係浪得虛名
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。