<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
全個英格蘭最有經驗係佢啦,,,,得佢,奧雲同夏格維斯係外國踢過波~~~學都學多d野啦...而家係英格蘭...拎過歐洲冠軍有邊個?.....碧咸...謝拉凸,,加力查,,,加利仔,,,,仲有冇????經驗係好重要架,,,,,我認為泰利雖然係好好波,,,影響力都好大,,,都唔夠碧咸囉~~~可能大家會覺得英格蘭最好波既一定唔會係碧咸,,,,但係隊長通常都唔係勁架...(我認為-0-')只係經驗已經贏哂啦,.,,,不過佢自己辭既,,.,就算啦,.,都係佢自己意願~~~~~
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-3 01:59 AM:

又唔可以咁話佢...
無人知道比賽之...
好明顯烏克蘭o個場波係下半場先識出力踢,上半場仲係發緊夢,就住就住。唉......根本由一開始就唔應該抱住會輸既心態,身為隊長,為隊友減壓唔係同隊友講:輸左都冇所謂,咁講既話係咪真係輸先??人人都心諗有後路,輸左都冇人怪自己,仲咁盡力做乜??唔輸得咁難睇咪算囉,可能包括舒夫真高自己都係咁諗。

一個隊友應該要令隊友正面去面對問題,難題,要話俾隊友聽呢場波一定要贏,唔理對手係邊個,都要當佢係仇人咁攪掂,用任何手段,咁班球員先會明,咁快諗到會輸波只會令輸波機會大增。呢d叫洗腦。
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-3 02:19 AM:

多謝

要成為隊長,要建基於隊友對佢ge信任,碧咸做到e點,係Terry、謝拉特等所做唔到
我覺得碧咸唔適合再做隊長既原因之一就係因為佢開始被英格蘭新一代球員離棄,就係佢唔能夠令隊友信任,甚至想踢走佢......包括林柏特、謝拉特、泰利等人......
我愛長澤
Originally posted by liverster at 2006-7-3 04:55 PM:

係我心目中最偉大的英格蘭隊長是笠臣
笠臣同碧咸都咁偉大
不過笠臣o既年代唔同, 如果佢生於現代, 可能佢未必爭得贏雙特, 作為後備, 又點做隊長呢?
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 11:31 PM:

笠臣同碧咸都咁偉大
不過笠臣o既年代唔同, 如果佢生於現代, 可能佢未必爭得贏雙特, 作為後備, 又點做隊長呢?
bright, i am waiting for your feedback.
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 11:31 PM:

笠臣同碧咸都咁偉大
若笠臣生於現代,笠臣也不可能是笠臣,最起碼佢既體格會進一步強化。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-3 08:35 PM:

我覺得碧咸唔適合再做隊長既原因...
除左想做隊長果幾位之外...實在唔覺有其他人唔信任佢
老實講佢地都係想爭名je...心入邊係咪真係咁唔服我唔知啦

不過如果上述想做隊長果幾位真係搶左個隊長黎做,相信唔服ge人只會更多
根本無一個有咁ge威信
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-4 12:02 AM:

除左想做隊長果幾位之外...實在...
好似聽過話里奧費甸南曾經講過一d認為碧咸己過時既說話,而羅賓遜印象中都好似講過,而高爾就唔記得係咪試過在影隊照時埋怨點解碧咸會坐在南非總統隔離自己成班英球員就做怖景板......其實好似記得仲有某幾個人講過碧咸壞話,但己唔記得邊個。
我愛長澤

笠臣同碧咸都咁偉大
原來阿bright離左線,等我俾d數據你參考下:

笠臣90次代表英國國家隊中有65次是隊長,射入26球,以中場球員黎講都算"近".參加過82,86及90三屆世界盃,其中於82年對法國時27seconds入波,創下世界盃第2快入球.雙特有如此成就先同笠臣比la.
Originally posted by liverster at 2006-7-4 12:17 AM:

原來阿bright離左線,等我俾d數...
我唔係話雙特勁笠臣好多, 不過佢地三個踢法相近, 只能出兩個
謝拉特同佢都有同個個外號 - 神奇隊長, 咁實力唔會差得遠
林伯特能夠o係球星如雲o既球隊入面連續出場咁多次, 亦係笠臣唔及佢o既地方
如果佢地三個同時在陣, 相信艾歷臣都幾頭痛
講真, 笠臣d 威水史就聽過, 但有幾多個真正睇過佢打波?
我冇話笠臣冇資格做隊長, 不過要做隊長一定要打正選, 呢方面碧咸一定優勝
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。