<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
你地漏左加利仔

奧雲>加利仔>泰利>謝拉特

碧咸今屆兩次被換出, 第一次冇加利仔既情況下就交左個隊長章比泰利, 第二次就交左比加利仔
摺吧啦
未必會俾加利仔, 因為4年後佢都老了~
泰利就似樣d
俾夏格維斯
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 12:47 AM:
未必會俾加利仔, 因為4年後佢都老了~
泰利就似樣d
碧咸係講緊依家開始唔做隊長呀嘛, 關4年後咩事
摺吧啦
Originally posted by andy020290 at 2006-7-2 11:48 PM:

你話佢軟弱~我就唔多同意啦~
你要知道佢受既壓力係好大~
家庭  球會 國家隊~仲有其他其他~
我就係我講果3樣巳經足以壓死一個人了~
我想講,任何國家隊成員都會受呢三樣野困擾囉......
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 12:57 AM:

碧咸係講緊依家開始唔做隊長呀嘛, 關4年後咩事
梗係要為未來"甫"路架啦~ 唔通成日換隊長咩~ 到時奧雲同加利仔佢地老啦, 踢唔到國家隊果時先換, 咁咪會浪費左呢幾年時間架磨合囉 講真, 捧歐洲國家盃有咩咁叻姐(睇希臘就知...), 捧到世界盃先係勁~ 先係真正架冠軍!!!
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2006-7-2 11:48 PM:

你都幾講埋一邊....碧咸有幾...
首先,碧咸既是非多與少,你每日打開份報紙會清楚,唔理係有冇道理既指責,都總是會圍擾住分分鐘係英國甚至世界第一靚仔既碧咸身上。

再者,我所說的軟弱是看不到他剛強的一面,一位太過份地溫柔的隊長,好難鎮得住班隊友,特別係大牌隊友:林伯、謝四、泰利等人......
我愛長澤
碧咸才是英格蘭架領袖......
係英格蘭裡面,冇一個比碧咸更好
係重要關頭,得碧咸先可以改變戰局
Originally posted by matthewyik at 2006-7-3 01:11 AM:
碧咸才是英格蘭架領袖......
係英格蘭裡面,冇一個比碧咸更好
係重要關頭,得碧咸先可以改變戰局
換個角度黎睇,係重要關頭,只有碧咸有機會去改變戰局(死球佢射晒)。
我愛長澤
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 01:08 AM:

梗係要為未來"甫"路架啦~...
做下歐洲冠軍都好過冇, 如果隊隊都好似你咁諗, 咁歐國盃咪無人踢?
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。