<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
依屆世界盃無左碧咸會點?!
睇下英格蘭1比0個d賽示係邊個入波
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 01:35 AM:

舒夫真高佢的確講得o岩喎
...
我一見倒段新聞話舒夫真高話入到八強己很滿足,我便預感意大利贏硬。

乜野叫士氣??呢一句說話令全隊烏克蘭心滿意足,冇左必需要贏既決心,仲點同意大利踢??點同一隊決心贏世界杯既意大利踢??技術己經不及別人,連心態都輸埋,仲點踢先??

身為隊長,我絕對唔認同舒夫真高講呢d咁損軍心既說話。
我愛長澤
Originally posted by sky308 at 2006-7-3 01:41 AM:
依屆世界盃無左碧咸會點?!
睇下英格蘭1比0個d賽示係邊個入波
英格蘭分組賽出局

對千里達都係碧咸助攻高治先開記錄..........
摺吧啦
第一次踢世界盃......
就想搶碧咸個隊長離做
野心真係好大!!
兩個阿特根本就係比人睇得太高
Originally posted by matthewyik at 2006-7-3 01:47 AM:
第一次踢世界盃......
就想搶碧咸個隊長離做
野心真係好大!!
兩個阿特根本就係比人睇得太高
某程度上, 佢地所成名既遠射都係運氣佔大多數
摺吧啦
無論點講都好, 大衛係1個愛國同識分串架人, 唔會為左一己私慾, 唔埋有人唔like佢, 死霸住黎做
拎得起, 放得低. 你估咁易架?? 國家隊長wo~ 大衛仲講過話由細到大架夢想就係成為自己國家架隊長, 出戰世界盃, 你睇佢換左出去個失望表情, 同望住自己隻腳搖頭, 覺得自己唔爭氣, 忍唔住喊出黎果份情就可想e知...
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 01:48 AM:
無論點講都好, 大衛係1個愛國同識分串...
無錯, 我相信碧咸一早已經決定左世盃後交返個隊長章出黎, 否則無可能咁快決定到.......

如果謝拉特係因為冇得做隊長而冇狀態的話我會覺得佢好冇用, 好廢
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-7-3 01:45 AM:

我一見倒段新聞話舒夫真高話入到...
又唔可以咁話佢...
無人知道比賽之前烏克蘭陣中軍心係點
可能佢地好多球員都好緊張、好大壓力...你諗返賽前,有幾多球迷睇好烏克蘭
而且入到8強,球員自然對自己有期望,想再進一步,自自然然壓力就會黎
舒夫咁講都係想班球員用返世界杯起初ge心態去踢
而事實上果場波,我認為烏克蘭係輸質素,唔係輸軍心
從烏克蘭ge攻勢,睇得出佢地都係想贏
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2006-7-2 11:48 PM:

你都幾講埋一邊....碧咸有幾...
其實我諗係每個隊長有唔同方法
例如簡尼鐘意鬧人,但施丹就比較斯文,簡拿華路仲孩子氣,但隊友都好自然咁信哂佢地

而碧咸就係個係球場上用拼搏精神去鼓舞隊友果種
而且eq高到絕對可以成為隊友楷模

再睇返英格蘭對葡萄牙果場
佢被換出之後,雖然係場邊飲泣
但去到互射12碼階段、同輸波之後
佢都強忍淚水,行入場安慰隊友
咁係源自於佢身為隊長ge責任感,
佢都唔撐住ge話,球隊就會群龍無首,佢可以話係深明此道
從e個例子...我覺得碧咸一d都唔軟弱,只係佢ge唔軟弱唔代表要惡

[ Last edited by MaxFigo on 2006-7-3 at 02:05 AM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-3 02:03 AM:
其實我諗係每個隊長有唔同方法
例如簡尼鐘意鬧人,但施丹就比較斯文,簡拿華路仲孩子氣,但隊友都好自然咁信哂佢地

而碧咸就係個係球場上用拼搏精神去鼓舞隊友果種
而且eq高到絕對可以成為隊友楷模

再睇返英格蘭對葡萄牙果場
佢被換出之後,雖然係場邊飲泣
但去到互射12碼階段、同輸波之後
佢都強忍淚水,行入場安慰隊友
咁係源自於佢身為隊長ge責任感,
佢都唔撐住ge話,球隊就會群龍無首,佢可以話係深明此道
從e個例子...我覺得碧咸一d都唔軟弱,只係佢ge唔軟弱唔代表要惡
你講晒我一直以來想講既野, 搞到我好想喊
我相信碧咸入場安慰隊友既時候都好想喊, 但佢身為隊長如果同大家一齊喊的話就冇人安慰到隊友們.......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。