<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:13 AM:

你講晒我一直以來想講既野, 搞到我...
多謝

同埋我想講...碧咸係英格蘭主理哂所有死球
你可以話係佢霸住黎射,但某程度上亦反映出隊友信任碧咸能力
關鍵時刻唔係人人都可以保持水準,但隊友從無懷疑過佢
至起碼我未見過隊友同佢爭射死球而不和

要成為隊長,要建基於隊友對佢ge信任,碧咸做到e點,係Terry、謝拉特等所做唔到
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 01:52 AM:

無錯, 我相信碧咸一早已經決定左世...
個問題係雙特根本連自己本身要做架野都未做好(到), 佢地12碼唔入不特只, 林伯身為全個決賽週射波最多架人, 竟然可以一個入波都冇, 呢個係一個正選球員應有表現嗎?? 仲有謝拉特, 用最後果場波為例, 佢夠竟做過d咩黎?? 當兩個中堅同兩隻閘不斷死守住自己"剛"位, 防中架夏格前前後後不停包波, 不停突圍支援前線架時候, 謝拉特去左邊?? 點解每一次最危險架時候, 中場清波架永遠係夏格, 前面有入波機會架時候永遠有夏格份?? 其他人呢?? 得個高字架高治係前面不斷去湧, 右邊換大衛架小國腳連儂, 係咁突破, 仲要故埋防守, 雙特做過d咩突出架野出黎?? 唔好理係咪大衛搶哂d死球黎處理, 但佢有百份百做好佢架工作, 罰球入, 助攻有, 仲想點?? 朗尼沉唔住氣, 當然係衰!! 但係咪話10打11就要打成咁?? 全場沒停過係咁走果個夏格都射得入, 竟然名氣咁大架雙特唔入?? 人地夏格係因為有你地兩個大哥, 所以經常做邊緣人, 佢仲要唔係球會架必然正選黎, 但雙特就各自在球會係重心人物, 其他咁多隊友個個有火, 睇夏格射入12碼後果個激情, 果團火, 相反雙特, 一d爭勝心都冇, 所以最後對中堅痛哭, 完全明白佢地心情, 佢地盡最大努力, 搏老命 做好自己工作, 120分鐘沒失球, 120分鐘前面入唔到波都算啦~ 12碼你地都唔入, 想點?? 係咪真係要靠埋佢地去入波呀?? 如果有睇場波, 都見到rio用頭咬緊牙關頂出對面d遠射, terry清波清到最後抽筋......
所以雙特係咪真係要檢討下呢??
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-3 02:19 AM:
多謝

同埋我想講...碧咸係英格蘭主理哂所有死球
你可以話係佢霸住黎射,但某程度上亦反映出隊友信任碧咸能力
關鍵時刻唔係人人都可以保持水準,但隊友從無懷疑過佢
至起碼我未見過隊友同佢爭射死球而不和

要成為隊長,要建基於隊友對佢ge信任,碧咸做到e點,係Terry、謝拉特等所做唔到
最衰今屆互射12碼碧咸冇得射.............
摺吧啦
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 02:30 AM:

個問題係雙特根本連自己本身要做架...
雙特係唔係要檢討我就唔敢講, 但如果碧咸係名不符實的話, 雙特比碧咸更名不符實一萬倍,
爭大佬就識爭, 但係表現完全唔合格, 仲差過新仔既夏格維斯同連儂, 就連高治都好過雙特,
咁佢地可能真係要檢討下.........
摺吧啦
世界杯-貝克漢姆辭去英格蘭隊長一職,但誓言繼續為國效力

路透巴登巴登電---貝克漢姆(碧咸(網站 - 圖片))在周日世界杯(網站 - 圖片)四分之一決賽(半準決賽)英格蘭(網站 - 圖片)輸給葡萄牙(網站 - 圖片)後宣布,辭去擔任近六年的隊長職務。

這位英格蘭中場球員在記者會中強忍淚水,宣讀了一份聲明︰「我感覺是傳承隊長袖標的時刻了。」

「我們進入麥克拉倫(麥卡倫)執掌帥印的新時代,作為英格蘭隊長是我的榮耀,我要強調,我希望代表英格蘭出賽。」

「我期待竭盡所能輔佐新隊長和麥克拉倫。」他在2000年11月由代理教練彼得泰勒(彼德泰萊)任命為隊長,他也感謝泰勒圓了他的兒時夢。

貝克漢姆表示,英格蘭在經點球(十二碼球)大戰輸給葡萄牙後,球員們都大受打擊。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:36 AM:

雙特係唔係要檢討我就唔敢講, 但如...
睇得出高治係10人應戰之下,表現都比一般比賽更搏...
唔好理實際作用大唔大,心態好已經令人覺得有希望
但雙特就....
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2006-7-3 02:40 AM:
睇得出高治係10人應戰之下,表現都比一般比賽更搏...
唔好理實際作用大唔大,心態好已經令人覺得有希望
但雙特就....
無錯, 雙特真係形都唔見, 但係夏格維斯就前中後都見到佢, 拜仁賺晒啦

就連被人批評得好勁既高治都可以做到佢入黎要做既工作, 雙特真係要檢討下啦,
係唔係真係要咁樣既表現落去?
摺吧啦
英格蘭隊中
有幾多個真係服個隊長的呀
好多個都想爭做

碧咸出波又話人做咩成日俾長
人地俾短你入唔入到去先
明知人地呢期打長
自己唔識走位塞死係中間
人地出長俾你即係提你咪鬼打死中間
自己唔識諗吓仲插出波果個
出到短俾你唔通唔俾咩
俾到你一堆人圍著篤波點入禁區先

仲有個中場唔知踢乜
個個都進攻中場
有幾次碧咸仲要踢埋右後衛
進攻又冇波入防守又懶做
做隊長唔走死至奇
俾我早就唔做等班友爭餐死
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:42 AM:

無錯, 雙特真係形都唔見, 但係夏格...
咩突出表現都未有就學人講名, 要做大佬, 要話事權
失敗
Originally posted by austin666 at 2006-7-3 02:51 AM:
英格蘭隊中
有幾多個真係服個隊長的...
我諗除左泰利同雙特之外其他人都服
泰利都好過雙特.......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。