<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 02:53 AM:

咩突出表現都未有就學人講名, 要做大佬, 要話事權
失敗
係=3="
雙特永遠都唔洗做英格蘭既隊長, 有排都未到佢地
摺吧啦
我早就預左, 不過我希望佢係捧走世界盃先退出
依家佢辭職, 反映佢已經比其他人成熟, 淡薄名利, 專心為家庭同球會付出, 亦間接俾泰利, 謝仔佢地上位, 都算用心良苦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:42 AM:

無錯, 雙特真係形都唔見, 但係夏格...
2個第1次踢世盃爭表現
但表現何其差
林伯所有射球全部唔中
實在令人失望
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:55 AM:

係=3="
都唔知佢地為做隊長e踢國家隊, 定真係有心為國效力架
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 02:57 AM:

都唔知佢地為做隊長e踢國家隊, 定真係有心為國效力架
真心爭隊長為國效力
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 02:55 AM:

係=3="
謝拉特會好過林伯特
睇大賽表現就知, 謝仔踢親大賽都有表現, 同碧咸一樣係關鍵先生, 相反林伯每逢大賽就失準, 私心又重, 唔會揀佢 la
至於泰利, 始終係打後衛, 入球能力同重要性都比謝拉特低, 相信都係謝仔上位時侯 la, 不過隊長還隊長, 重心始終係碧咸, 希望佢多d 提點謝仔 la
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 02:57 AM:
我早就預左, 不過我希望佢係捧走世界...
唔好咁講呀, 一陣d人又會話(大衛做過梗係可以咁講啦)~
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 03:00 AM:

謝拉特會好過林伯特
睇大賽表現就...
我寧願泰利做隊長
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 03:00 AM:

謝拉特會好過林伯特
睇大賽表現就...
傻豬黎架
當大衛仲係隊長架時候, 佢已經話大衛太多長轉, 打法唔0岩, 咁你話佢做左隊長之後, 重心仲會唔會0係右路呢
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 02:53 AM:

咩突出表現都未有就學人講名, 要做大佬, 要話事權
失敗
2個今期仲唔夠出名咩
1個廿幾30球全部唔入
1個好少少冇記錯入左1球
最吹水的人要破大哨記錄果位

雙謝都冇得好講
要破大哨果位
有信心係值得鼓勵
過份自信就變左自大
做唔到俾人覺得吹水咁就唔好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。