<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 03:04 AM:

傻豬黎架
當大衛仲係隊長架時候, 佢已經話大衛太多長轉, 打法唔0岩, 咁你話佢做左隊長之後, 重心仲會唔會0係右路呢
佢係傻魚
無錯=3="
摺吧啦
Originally posted by austin666 at 2006-7-3 03:04 AM:

2個今期仲唔夠出名咩
1個廿...
謝仔入左兩球

邊個話要破大哨個記錄???朗尼???大把機會啦佢
摺吧啦
Originally posted by austin666 at 2006-7-3 03:04 AM:

2個今期仲唔夠出名咩
1個廿...
你係咪講朗尼呀
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 03:02 AM:

我寧願泰利做隊長
X2

入唔到波
最緊要唔好失波
如果唔係12碼都冇得射就輸左
依家長傳打法有乜問題? 又有效率又顧及傳統, 仲可以利用高治身高優勢添
至於泰利, 我仲好認得上屆歐國盃係輸佢, 睇唔住普斯迪加, 所以唔係咁欣賞佢
本來里奧做都好, 不過佢成日想破壞曼聯薪酬制度, 所以唔選佢
謝仔o係利物浦做隊長做得幾好, 仲得桂神封以神奇隊長之名添
值得一提, 謝仔做隊長好似成日捧盃, 希望佢可以幫英格蘭趕走晒d 衰運 la
Originally posted by austin666 at 2006-7-3 03:09 AM:

X2

入唔到波
最緊要唔好失波
如果唔係12碼都冇得射就輸左
上次佢睇唔住普斯迪加喎, 佢係 euro 出局罪人, 累到碧咸射失十二碼
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 03:05 AM:

謝仔入左兩球

邊個話要破大哨個記錄???朗尼???大把機會啦佢
原來係佢呀!?
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 03:10 AM:
依家長傳打法有乜問題? 又有效率又顧...
人地以為自己係巴西,就算巴西都唔會只係地面去啦,多餘
摺吧啦
Originally posted by austin666 at 2006-7-3 03:11 AM:

原來係佢呀!?
都係唔明= ="...
其實你係咪想話朗尼廢呀?? 係唔怕講wo
Originally posted by bigfish at 2006-7-3 03:10 AM:

上次佢睇唔住普斯迪加喎, 佢係 euro 出局罪人, 累到碧咸射失十二碼
都唔係慨~ 人會進步, 大衛都做過罪人啦~ 知衰, 同一個錯誤唔好再錯過咪得囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸辭去英格蘭隊長一職

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。