<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 陰濕C.朗拿度
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-3 03:43 AM:
我就真係唔覺得泰利扮野囉, 大家跳頂互相碰撞跌低好平常, 而且泰利都攞左牌............
我開頭唔止唔覺,仲直情無深究添。
正所謂「踢波隊隊都係咁啦」,
不過就番 某D人諗野方法去睇,然後重播時再留意下,
就硬係覺得如果卡華奴被踩jj 算係扮野,
以同樣諗法咁泰利肯定係啦,
補充,
平時我唔會咁諗野的,不過近排睇得呢類帖多,被感染
又補充,
波我都睇左好耐下,
我諗有睇開都知
雖然犯規都係唔,
但蓄意犯規都有輕重程度,
有D人毛手毛腳抽你水,旨在發泄,唔係傷人,
有D人就打人唔係打波,一燥就直頭殺人收人皮,
我諗Rooney 果野唔係要收人工果隻,
如果踩人果個係Keane 我諗就卡華奴就大件事添。

唔睇埋條片,片中雲保美照計起碼要兩日醫院。
http://www.youtube.com/watch?v=I4ImFGJRRoE&eurl=
咁點呀,杜奧巴無事,雲保美扮野呀??

我覺得講到 卡華奴 似 施蒙尼 越講越搞笑搭個咀姐,
就算係施蒙尼又點,當年你碧咸唔申佢佢都唔會搵到位做野啦。
係咁啦。
Originally posted by Juninho at 2006-7-3 04:08 AM:
我開頭唔止唔覺,仲直情無深究添。
正所謂「踢波隊隊都係咁啦」,
不過就番 某D人諗野方法去睇,然後重播時再留意下,
就硬係覺得如果卡華奴被踩jj 算係扮野,
以同樣諗法咁泰利肯定係啦,
補充,
平時我唔會咁諗野的,不過近排睇得呢類帖多,被感染
又補充,
波我都睇左好耐下,
我諗有睇開都知
雖然犯規都係唔,
但蓄意犯規都有輕重程度,
有D人毛手毛腳抽你水,旨在發泄,唔係傷人,
有D人就打人唔係打波,一燥就直頭殺人收人皮,
我諗Rooney 果野唔係要收人工果隻,
如果踩人果個係Keane 我諗就卡華奴就大件事添。

唔睇埋條片,片中雲保美照計起碼要兩日醫院。
http://www.youtube.com/watch?v=I4ImFGJRRoE&eurl=
咁點呀,杜奧巴無事,雲保美扮野呀??

我覺得講到 卡華奴 似 施蒙尼 越講越搞笑搭個咀姐,
就算係施蒙尼又點,當年你碧咸唔申佢佢都唔會搵到位做野啦。
係咁啦。
真係好sorry, 完全唔知你想帶出d咩野, 回你唔到
摺吧啦
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 04:00 AM:

祝你好運 不過可能踢兩年又過巴塞呢
咁去直接過去巴塞咪得囉, 唔洗黎皇馬坐冷板咁多餘
摺吧啦
Originally posted by supportMU at 2006-7-3 03:44:
其實都唔知你地嘈咩??
朗尼係攞黎衰,...
好嘢~
睇到中段先見到你同我諗法一樣~
樓上個個都講到朗尼好似有心踩落去咁~
我睇嚟睇去都真係唔覺~

c7係衰格...但係邊個叫朗尼你咁衝動呢~?
錯係朗尼錯...c7都唔見得有品~
但我覺得最錯係球証~
一早吹罰咪乜事都無囉~
Originally posted by iMacc at 2006-7-3 09:27 AM:

好嘢~
睇到中段先見到你同我...
其實又唔可以話球磴一早吹就無事gei=_=
果時雙方都鬥得位...
其實我打橫來講...朗尼一早將個波回後咪無事@@
不過..朗尼都係衝動ga喇..曼聯佢食唔少呢d牌-_-
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-7-3 09:37:

其實又唔可以話球磴一早吹就無事g...
其實卡華奴已經"fat"咗朗尼2,3嘢~
我就覺得球証一埋牙已經可以吹罰~
因為第一吓個身位朗尼嬴哂~
打反擊防守球員係咪都整腳先好正常~
球証吹罰都好合理~
Originally posted by iMacc at 2006-7-3 09:55 AM:

其實卡華奴已經"fat"咗朗...
我都覺得一埋牙果下就應該吹, 唔需要等咁耐= ="
摺吧啦
Originally posted by adamjacky123 at 2006-7-2 08:14 PM:
C.朗拿度.....賤格....
雖然我覺得個球係卡華奴既問題......但唔講呢個.....
but你rooney平時點對佢呀..........?
c7幫自己國家都有錯....?
唔該你收皮啦.....咁就賤格=.=

[ Last edited by giggschan999 on 2006-7-3 at 01:46 PM ]
rooney bad boy
開始有d罵戰feel, 鎖文......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 陰濕C.朗拿度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。