<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-7-6 00:22:

我唸佢意思唔係修改喎
題目係首名入球
即買幾多個球員都得架~
而且只係對果位球員下注一次

睇番你d規例好似有d唔清晰..
紅魔仔, you are right.
if you find any problem or any suggestion, just tell us.
pls try your best to help Dman to make this game easiler & happier~

remember, I do support everything, just go ahead~
Originally posted by Xtravagant at 2006-7-6 01:35:

o shit...every1 is typing english...
although there are still some refinements to do, but I think Dman already made a great improvement from yesterday... GAN-BA-DE ~  
whatever, I just want to tell you all:  
everything you did, I support.  just keep co-operate and let all member had fun~
Originally posted by harvey22 at 2006-7-8 16:16:
can u buy no 1st goal scorer???
do you mean the 1st goal player in the match?
Originally posted by hugh090702 at 2006-8-19 11:54:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124351
要估埋球隊???
唔駛~
以賽事總入球為計,3球或以上為大,3球以下為細
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-20 22:34:
Boy Boy 大皇 ~~~

D 游戲係咪版主或者金牌會員先開得架 ????

我呢 D Small Potato 開唔開得架 ???
我都係想開足球呀 ~~~
Duff 任何會員都可以開設游戲;喺我眼中(包括我自己),個個potato 都係同一個size 無分大細~
當然,喺開設游戲之前最好先交待一下游戲性質,大家商量商量睇吓會唔會有問題先~
你又想開足球?
意大利呀?

只要無重覆,同 D-man 嘅游戲唔會混淆,why not?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-20 23:19:

首先多謝 Boy Boy 兄支持 ~~~ ;...
大細/賽果都可以令會員有機會賺多d 分,唔好太難就得啦.............
始終游戲目的都係想大家開開心心去攞吓分,可以去下載吓嘢 (我遲早比admin 揼死~ ),大家都高興就得咖喇~
我無乜所謂,亦唔會特別去限制你地嘅構思,好好去發揮你地嘅創造潛能啦~
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-20 23:24:

跑步,瑜伽,象棋,健身,游水 果D得唔得呀?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-8-20 23:26:

接龍..可能都得
你兩個死仔吖..............
哈~咁又整到加分題我又唔拘呀~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-21 13:25:

你唔好咁快做決定住啦 ~~~ > <"

我寧願我唔開你留低繼續做 ~~~
駛乜搞到咁複雜?
你地邊個有時間就邊個開game/邊個公佈result,用返依家呢個format就得啦~
總之個個會員有機會賺分就ok喇~
唔好分d 乜你你我我,分工合作群策群力先叫team work 吖嘛~
Originally posted by no.21 at 2006-8-21 15:15:

1.你鐘意做就做 ,公正嚴明就得喇
2.此game系前人在26fun的晚期所創作的心血,可惜此人冇推出便離開了26fun,此game能在球季增加港男俱樂部的人流,發言率,甚至乎能夠在由兩個宦官把持朝政的sport版搶客過來令此處成為第二個sport區,殺傷力超群,若我地離去就冇得延續下去十分可惜,所以望你承繼
3.如果冇人接棒,版友們又少過賺分的機會,你又於心何忍要版友失望?

ok~
D-man一族又好、Duff又好、紅魔仔又好、X仔又好、艾力克又好,任何版友都好,小弟現正式以[港男區]版主身份宣佈:

以後任何一位版友都可以於[港男俱樂部]開"搏FUN攞彩系列"游戲;只要唔重覆、唔混淆即可。
格式、模式及規則暫以以下兩個post作例:
(日後有需要修改可於此post提出)
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124352&fpage=2
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124351&fpage=2
我地[港男俱樂部]唔係"反sport討論區基地",開game 係因為[sport討論區]版主唔主張運動涉及投機活動,為協助該區版主保持[sport討論區]形像正面及健康,亦希望會員有機會賺取分數,於[港男俱樂部]開"搏FUN攞彩系列"游戲亦未嘗唔係一件好事。

閒話休題,小弟暫開出規矩,清清楚楚:
開題版友+6
公佈賽果版友+3
由於小弟鼓吹分工合作,版友每次參與開題及公佈賽果請留意以下事項:
參與開題請先於此post 列出開game 題目,以免混亂。
公佈賽果亦請先於此post 提出,免致重覆。
*一切希望大家有商有量。
唔好令其他版友失望!
有心嘅版友請儘快出題,多謝支持。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。