<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-9-16 18:06:
版主大皇,小弟同另一位小弟,自由神有个小小提议。。。
希望可以开一个 '26FUN 睹球中心'。。。

虽然话睹,唔係好野,但小睹就可以怡情。。。
最主要个目的係要被大家有个交流同分享心得ge地方。。。
可能可以帮到一 d日输野输ge会员!
好多人输左都唔知发生乜野事!
呢到就可以帮大家解答一下!

同人交流之后,想法都唔同晒,尤其是两岸三地睹球方法唔同,会有好大帮助!
希望可以凭住大家多年来睹球心得来帮帮有需要ge人!

版主大皇 成全!
teramishu,賢,duff:
'26FUN 睹球中心'(用"睹"而唔用"賭",好! )絕對無問題 (你地都預左我唔會有問題咖啦~ ),只需留意以下幾點:

1) 先喺#1 列出中心開設目的,同開出指引
2) 唔好出現賭博賠率,球隊往績就無問題
3) 交流心得固然最好,大家有傾有講,好事
4) 要多d update 對賽球隊資料,留意有無會員有新問題,培養一份氣氛

有任何問題,我會幫你地跟進,你地大家傾傾點做先 (其實真係一件好事,大家有商有量去build up 一個 idea ),可以喺[頑童]開個新post 作臨時基地,放心去做啦~

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-9-16 at 06:52 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-16 06:44 PM:

開[c...
多謝曬!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-16 18:44:

開'26FUN 睹球中心'(用"睹"而唔用"賭",好! )絕對無問題 (你地都預左我唔會有問咖啦~ ),只需留意以下幾點:

1) 先喺#1 列出中心開設目的,同開出指引
2) 唔好出現賭博賠率,球隊往績就無問題
3) 交流心得固然最好,大家有傾有講.............................
呀!大皇!
Originally posted by kakeidevil at 2006-9-16 18:48:

呀!大皇!
oh~sorry~~~
edited.
我有 D 料喺手呀 ~~~

快 d 開啦 BigT ~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-16 06:58 PM:
我有 D 料喺手呀 ~~~

快 d 開啦 BigT ~
唔急得,要从长计议。。。
唔急在一时,最紧要做得好!
大家被 d 意见啦!
我建议真正开档开始讨论赛事之前,先来一个送分环节!
开头两个星期被大家入来讲讲大家的赌波心得,想法,经验,领悟。。。等等
讲得好ge就要求版主大皇帮手加分,
到左一切野准备好左,先真正开档!
有得分享又有得加分,可以吸引到多 d 人入来讨论,
你地话好唔好?
Originally posted by teramishu at 2006-9-17 12:31 AM:
我建议真正开档开始讨论赛事之前,先...
幾好既提議!不過兩個星期太長啦!下三日就夠啦!(五、六、日)
Originally posted by 自由神 at 2006-9-17 03:18 PM:

幾好既提議!不過兩個星期太長啦!下三日就夠啦!(五、六、日)
Ok。。。
你,其他意见?
Originally posted by teramishu at 2006-9-17 03:20 PM:

Ok。。。
你,其他意见?
Duff做反面教材?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。