<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by no.21 at 21-8-2006 13:19:
希望有人承繼我呀哥清揚留低比大家既首名入球及大細,本人G-master已決定同我gf deathman/No.21離開26fun,BYE BYE
唔好啦 ~~~

我好多野唔識架 ~~~~
Originally posted by no.21 at 21-8-2006 13:20:

你想開我地可以比個主持人你坐,望你發揚光大
你唔好咁快做決定住啦 ~~~ > <"

我寧願我唔開你留低繼續做 ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-21 13:25:

駛乜搞到咁複雜?
你地邊個有時間就邊個開game/邊個公佈result,用返依家呢個format就得啦~
總之個個會員有機會賺分就ok喇~
唔好分d 乜你你我我,分工合作群策群力先叫team work 吖嘛~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-21 01:23 PM:

唔好啦 ~~~

我好多野唔識架 ~~~~
我同Bernice要走唔關你事,而系其他因素,唔識???睇下之前果四個game就會識~唔明???
工多藝熟自然明,唉~總知我同Bernice要走唔關你事,放心啦
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-21 01:25 PM:

1.你鐘意做就做 ,公正嚴明就得喇
2.此game系前人在26fun的晚期所創作的心血,可惜此人冇推出便離開了26fun,此game能在球季增加港男俱樂部的人流,發言率,甚至乎能夠在由兩個宦官把持朝政的sport版搶客過來令此處成為第二個sport區,殺傷力超群,若我地離去就冇得延續下去十分可惜,所以望你承繼
3.如果冇人接棒,版友們又少過賺分的機會,你又於心何忍要版友失望?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-21 13:52:

駛乜搞到咁複雜?
你地邊個...
支持大皇!
Originally posted by BOYDWAN at 21-8-2006 13:52:

駛乜搞到咁複雜?
你地邊個...
我支持大佬的提議 ~~~

唔好因為某 D 野就向人投降啦 ~~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-8-21 17:09:

我支持大佬的提議 ~~~

唔好因為某 D 野就向人投降啦 ~~~~~
我地就系不滿意人的做法啊
當然人地要堅持咁做系最好,任我地幾不滿還要接受,咁冇計傾咪走low
你好好當game的主持吧,bye
Originally posted by no.21 at 2006-8-21 15:15:

1.你鐘意做就做 ,公正嚴明就得喇
2.此game系前人在26fun的晚期所創作的心血,可惜此人冇推出便離開了26fun,此game能在球季增加港男俱樂部的人流,發言率,甚至乎能夠在由兩個宦官把持朝政的sport版搶客過來令此處成為第二個sport區,殺傷力超群,若我地離去就冇得延續下去十分可惜,所以望你承繼
3.如果冇人接棒,版友們又少過賺分的機會,你又於心何忍要版友失望?

ok~
D-man一族又好、Duff又好、紅魔仔又好、X仔又好、艾力克又好,任何版友都好,小弟現正式以[港男區]版主身份宣佈:

以後任何一位版友都可以於[港男俱樂部]開"搏FUN攞彩系列"游戲;只要唔重覆、唔混淆即可。
格式、模式及規則暫以以下兩個post作例:
(日後有需要修改可於此post提出)
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124352&fpage=2
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124351&fpage=2
我地[港男俱樂部]唔係"反sport討論區基地",開game 係因為[sport討論區]版主唔主張運動涉及投機活動,為協助該區版主保持[sport討論區]形像正面及健康,亦希望會員有機會賺取分數,於[港男俱樂部]開"搏FUN攞彩系列"游戲亦未嘗唔係一件好事。

閒話休題,小弟暫開出規矩,清清楚楚:
開題版友+6
公佈賽果版友+3
由於小弟鼓吹分工合作,版友每次參與開題及公佈賽果請留意以下事項:
參與開題請先於此post 列出開game 題目,以免混亂。
公佈賽果亦請先於此post 提出,免致重覆。
*一切希望大家有商有量。
唔好令其他版友失望!
有心嘅版友請儘快出題,多謝支持。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。