<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心
返回列表 回復 發帖

至於現有足球game 漏洞,亦適宜稍作修改,咁就可以唔會受到挑剔:

Example 1

歐洲聯賽冠軍盃成績估估下!

估中   4       場  +0分
         5       場  +2分
         6 - 7 場 +3分
         8 - 9 場  +4分
        10-11 場  +5分
        12-13 場  +6分
        14-15 場 +10分 (需另行再留 POST 來加分)
        全部中晒  +12分 (需另行再留 POST 來加分)

四場都估唔中將會被 扣 5分,呢個好難發生,所以一定要罰

其他版友回應:
Originally posted by JerryLee at 2006-9-26 03:52 PM:

點樣先系四場都估唔中?系米中少個4場甘解?

清楚小小,可以列明:

估仲四場以下,就會被扣五分~

Example 2

正選陣容

只要命中全部11個球員便能得到6分,
      命中 9 – 10個球員便能得到4分,
      命中 7 –  8 個球員便能得到2分,
      命中       6 個球員   能得到0分,
至於命中       6 個或以下將會減3分。

呢兩句有d重複同可能令人 confuse.....可以直接d 講:

命中       6個球員能得到0分,
命中       6個以下球員,將會减3分~

最後,亦係最重要:

1) 為避免混亂,任何會員一旦下注,不可作出任何修改或出另一個post 作"補飛"。
    故下注前請三思!

2) 相同ip 下注一經發現,同一ip登錄會員a/c一律減5!

暫時係咁多,希望可以協助到你地~
Duff, pls open a private post to me, set 15000 pts.
let's make some better solution~ ^^
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-30 15:02:

咁會仲亂 ~

賽果及派彩結果不由同一個人負責是不行的 ~
但暫時全由遊戲主持者負責 ~
不如喺sport section搞番啦~
橫掂嗰度受歡迎d~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-30 20:33:

你決定啦 ~~~
問我黎做乜 ?
又係喎...............
我見你地講得咁過癮物又講吓之嘛~
Originally posted by 自由神 at 2006-9-30 20:39:

喂!做咩而家唔受我玩既Big T!又話一齊努力......
邊有人唔預埋你啫?係你唔見人咋~
Originally posted by 自由神 at 2006-9-30 21:13:

我都進入唔到
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
呢個唔關事咖~
係傾有關未來開game動向咋~
Originally posted by 自由神 at 2006-9-30 21:18:

哦!不過其實我都唔得閒呀近呢幾期都!
唉!對唔住呀!
Boy Boy幫我同Big T講聲對唔住啦!
你有時間嗱嗱聲返呢度幫手呀~
Originally posted by 自由神 at 2006-9-30 21:23:

好啦!其實我而家都真係好鬼死忙..........忙到想死添!
不過我話既:一得閒就上黎幫手!

要學業為重呀~
得閒就返黎"屋企",ok?
Originally posted by 自由神 at 2006-9-30 21:30:

好呀!爸爸!
爸爸...............
我至怕做人老竇,叫我大姨媽好d~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-18 22:06:
I can be retired for a whole day again~~~
duff:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=3
#63 漏左未加,補返~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [球[財]球戲]監測中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。