<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問我點先可以識到佢.
返回列表 回復 發帖
呀深我支持你,我想問你有幾多學歷
小弟終於返來啦
不幸地仲未識到個女仔
但就好幸福地知道o左呢個女仔o係邊樹做o野
我估o係o個一樹做o野o既人都應該有大學學歷o架
已經4個幾月了
仲未見到佢有男朋友
只係知佢大概的上班時間
仲未搵到機會
如何是好呢
Originally posted by seafireson2 at 2006-7-6 03:51:

可能其他人都想識佢~~~
可能每日那卡車廂都是同一群人,
遲些每天只有那卡車要排隊上車.......

樓主可以謀定後動,
等其他人碰碰釘子,
學習別人怎樣失敗,
看看那女孩不喜歡什麼,
再想法子.....
不過風險是當中有人成功,
然後是看著他們一雙一對,
跟著後悔為什麼不是我,
為什麼自己不好歹也試一下...

去吧,地車男!
我不知什麼是最佳方法,
只知呆等是最笨法子.

[ Last edited by guswan on 2006-10-21 at 03:26 AM ]
Originally posted by 呀深 at 2006-10-21 01:40 AM:
小弟終於返來啦
不幸地仲未識到個女...
其實你可以分享多d … 呢度多o左好多人﹐會有更加多好ge 中肯ge 意見提供俾你﹐而且有好多members 撐你ga … ^^

你好好加油呀~~
Originally posted by guswan at 2006-10-21 02:57 AM:

可能每日那卡車廂都是同一群人,
...
真希望呢個版多幾個電車男﹐可愛ge 佢地可以因為互相分享而不再孤軍作戰……………
Originally posted by 呀深 at 2006-7-6 04:03 AM:
想問一下
乖o既女仔o係咪都好怕男仔o係街度識佢
如果要用橋先追到佢...會唔會好似唔係咁好
只要你夠大膽夠盞鬼夠自信﹐幾乖ge 女仔都唔會驚ge~~~ 女仔都係口不對心ga

(依家回好似太late )
講真
我又覺得樓主所講既女仔
我覺得佢只不過係你人生中既""甲"  "乙"  "丙"
唔好花咁多心去做無謂既事

如果有緣既
即使兩人相隔很遠 一個在香港某一個單位  一個在美國某一個鎮
都會有機會認識   有機會在一起

如果無緣既
你同個鐘意既女仔住埋同一棟樓   同一層
都見唔到面     認識唔到
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 14:57:

真希望呢個版多幾個電車男﹐可愛ge 佢地可以因為互相分享而不再孤軍作戰……………

一齊作戰?..................追同一個女仔,互相分享...................

Originally posted by guswan at 2006-10-22 05:02 PM:

一齊作戰?..................追同一個女仔,互相分享...................

話唔定佢地幾個講緊ge 都係同一個女仔都未定
我好佩服果 d 可以鼓起勇气去认识女仔 ge 男仔。。。
十个男仔我估有超过一半唔敢甘做。。。(自由神一定敢! )
其实技巧同埋运气非常重要。。。
技巧在于你如何制造机会同埋讲野个手法。。。
呢样我都教你唔到。。。
你一定希望成驾 Train 得你地两个。。。
衰左唔使被人笑。。。
讲到运气。。。
Depends on 个女仔为人。。。
如果你被个女仔印象唔错。。。
当你开口同个女仔讲野。。。
'通常'女仔都会觉得怕丑。。。
但就可以同你继续谈落去。。。
交换电话。。。呢样果样。。。
我印象中就算女仔有左男朋友但都可以同你做朋友。。。
甘以后咪有机。。。再过多一阵就得米啦。。。

讲左甘多废话,只想话被你知。。。
拿个勇气出来。。。
搏一搏,好过以后后悔

唔试唔知乜野事!
试过先知好味道!

上啊。。。!
我地支持你咖。。。!

P:S 唔一定要做男女朋友。。。可能以后可以做到好朋友。。。缘分呢样野。。。好难讲咖。。。
     缘分。。。都害死唔少人。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問我點先可以識到佢.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。