<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 估吓馬達拉斯同施丹講過乜?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by alexinzaghi at 2006-7-10 05:40 PM:

施丹咁好經驗....咁明顯既球場...
冇錯,施丹應控制自己,
but 足球最緊要唔係勝負!!
贏了獎杯,輸了全人類的心!
踢左咁耐 比人搶足咁耐  仲要比人咁講  比我都唔忍啦~~
Originally posted by seafireson2 at 2006-7-10 08:17 PM:

冇錯,施丹應控制自己,
意大利輸了全人類的心?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by seafireson2 at 2006-7-10 08:17 PM:

我諗每人睇法唔同...你睇下上屆韓國隊第四都好開心,又唔見佢地怕輸了全人類的心!
Originally posted by 黑唷 at 2006-7-10 09:00 PM:
踢左咁耐 比人搶足咁耐  仲要比人咁講  比我都唔忍啦~~
所以你唔係國家隊隊長
算啦,施丹低能係人都睇倒架喇,乜野叫精人出口笨人出手,就係呢d喇!!!

理得佢係球王定花王,總之做埋d咁白癡既行為就要俾人鬧,正如當年托迪吐口水都俾人踩足兩年,而家施丹仲顛幾十倍,真係......唉......
我愛長澤
Originally posted by at 2006-7-10 09:14 PM:

意大利輸了全人類的心?
您誤會了,我原本想話:
冇錯,施丹應控制自己,
but 足球最緊要唔係勝負,係體育精神!!
如果有人出術,贏了獎杯,卻會輸了全人類的心!

我唔係話意大利~~~~~但我唔小心,打漏0左句~~~唔好意思~~~hahaha~~

[ Last edited by seafireson2 on 2006-7-11 at 01:39 AM ]
Originally posted by alexinzaghi at 2006-7-10 09:14 PM:

我諗每人睇法唔同...你睇下上屆韓國隊第四都好開心,又唔見佢地怕輸了全人類的心!
我唔明您ge意思,您係話韓國隊踢波靠球証??
施丹:喂!講樣野你知,我練左樣野好耐,我踢左咁耐波都無用過!

馬特拉斯:o個樣野係咩黎嫁?

施丹:o個樣野好勁嫁!會有脫毛既副作用嫁!

馬特拉斯:咁把炮!試黎睇下!

施丹:會好大鑊嫁!不過我而家無氣啦!想番更衣室,我就試一次你睇啦!
之後.........
據SPORTS NAVI .COM報導
施丹的經理人于英國BBC電臺 接受訪問時表示,施丹將於幾天內交代事件。
施丹的經理人並說,施丹還沒有告訴我,義大利隊隊員是否有出言羞辱。
但施丹感到 傷心 及 失望。 不想以此種方式退出現役球員生涯。

SPORTS NAVI .COM
http://sportsnavi.yahoo.co.jp/so ... 018-spnavi-spo.html
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 估吓馬達拉斯同施丹講過乜?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。