<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯最新波衫
返回列表 回復 發帖

曼聯最新波衫

單選投票, 共有 0 人參與投票
34.29% (12)
65.71% (23)
您所在的用戶組沒有投票權限
我覺得好似有d復古feel
我個人就唔太喜歡個design啦
咁你會買定唔買呢?

[ Last edited by 幸運馬迷 on 2006-7-16 at 01:23 AM ]

500 x 400 PIXEL下載

500 x 350 PIXEL下載

368 x 400 PIXEL下載

付圖:

420 x 594 PIXEL下載

430 x 594 PIXEL下載

416 x 594 PIXEL下載

444 x 594 PIXEL下載

412 x 594 PIXEL下載

411 x 594 PIXEL下載

望下望下都接受左..不過我買利記阿記都唔買mu..
Originally posted by kakeidevil at 2006-7-16 01:23 AM:
付圖:

Thx your photo !!
死啦愈睇愈唔掂呀件衫
完全冇fashion可言
著到個個都a 博咁
曼聯攪乜鬼呀!
咁既衫都拎得出黎賣...
唉...mu 再一次令球迷們失望
Originally posted by 幸運馬迷 at 2006-7-16 01:26 AM:

Thx your photo !!
死啦愈睇愈唔掂呀件衫
完全冇fashion可言
著到個個都a 博咁
曼聯攪乜鬼呀!
咁既衫都拎得出黎賣...
唉...mu 再一次令球迷們失望
如果你真係支持曼聯的
關咩fashion事呀?
你估現家買去街衫呀?
you are so funny buddy
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2006-7-16 01:31 AM:

如果你真係支持曼聯的
關咩fashion事呀?
你估現家買去街衫呀?
you are so funny buddy
我係支持曼聯的
只不過支持都有分好多種啦阿哥
唔比錢買佢件波衫就代表我唔支持架拿?
仲有而家球會好多已經唔係再以"足球"行先架啦
而家樣樣都講商業利益
你design 一件好d既波衫自然收入增加
同埋而家d 波衫件件都五花百門
你夠膽講話波衫完全冇fashion存在?
用下你上面個腦諗野啦阿哥
You are so funny buddy
仲有呀唔該入黎既人講野禮貌d人
我出post只係歡迎d 有文化既人入黎討論架咋
吋咀既去mk搵你d fd 吋夠佢啦

[ Last edited by 幸運馬迷 on 2006-7-16 at 01:42 AM ]
Originally posted by 幸運馬迷 at 2006-7-16 01:39 AM:

我係支持曼聯的
只不過支持都有分...
咁你唔鐘意咪唔會買囉
現家無人搵枝槍指住你買呀?

[ Last edited by sas on 2006-7-16 at 01:45 AM ]
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2006-7-16 01:42 AM:

咁你唔鐘意咪唔會買囉
現家無人搵隻槍指住你買呀?
咁我而家有冇搵人用支搶指住我買呀?
你用上面對眼望清楚啦
我只係表達我對曼駢呢件波衫既睇法
我同時希望睇下曼聯fans 對呢件衫既睇法
唔係既唔該彈番出去啦
同你傾唔埋呀!
曼聯球員著起呢件波衫踢波時個look其實係唔錯架喎

但企定定咁就只屬一般
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-7-16 01:46 AM:
曼聯球員著起呢件波衫踢波時個look其實係唔錯架喎

但企定定咁就只屬一般
呢d唔通係叫化學作用
紅魔係唔同d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯最新波衫

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。