<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如被人挑釁問候娘親, 你選擇做......?
返回列表 回復 發帖
香港人, 受過高等教育, 唔應該好似非洲人咁野蠻
I don't understand why so many guys interested in 吊你娘親. Considering his sister, girl friend or wife. His 娘親 may be an old ugly widow.
Originally posted by kj' at 2006-7-16 10:42 PM:
( f, Q5 C* s( P( W先忍忍下,如果再串,即刻K佢,講到阿媽,咩都唔得,唔還托,對阿媽唔起.
9 ~& w; \" ~# Y# ^2 Y+ Q/ ~

0 x( H& S' C+ I" {# }. n" V問候番佢阿媽咪算,出手打人俾人告先對唔住自己阿媽。(就算打都唔好咁揚囉)
我愛長澤
Originally posted by tomboy1647 at 2006-7-16 23:58:1 k7 N8 |+ x* y3 A7 o
I don't understand why so many guys interested in 吊你娘親. Considering his sister, girl friend or wife. His 娘親 may be an old ugly widow.
( d: t4 j1 ~* I* A因為你唔一定有sister, girl friend or wife, 分分鐘屌得唔應棍; 但每人都一定有"娘親", 所以呢個Target一定冇走雞。
Originally posted by bigfish at 2006-7-16 11:39 PM:
3 B7 x7 f; x' j6 ?3 n0 i  }0 ~香港人, 受過高等教育, 唔應該好似非洲人咁野蠻
' L+ e: V) [, a5 D2 D% g1 s
佢如果打我,我就還手,人地人多我會走人,周圍有人就大叫
! I* P& X! s3 o/ F- ^/ Z7 O佢想嘈就由得佢,唔理佢......
$ Q  W3 C# j2 y! z+ J3 Q5 m就算我嘈win左又無著數,分分鐘之後比人扑濕都唔知咩事~
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 05:28 PM:
: u2 v; \% ^# }8 c7 X& M9 S9 A, C6 j
sorry,本人認為 "吊你老x&quo...
' I9 c' ?" q/ Y% ~
$ I* V) O5 Z8 L  `我離一離題,我想問你個頭像的圖什麼地方找的
% x2 d0 u- M9 n我都想要啊>.<
9 h5 k# k! b! T劉亦菲啊,>.<
Originally posted by Kian76 at 2006-7-17 12:07 AM:& P2 y* d1 V7 H
! G9 n3 p8 e3 l! S4 {
* y/ J% d; S# _/ U5 H) _
問候番佢阿媽咪算,出手打人俾人告先對唔住自己阿媽。(就算打都唔好咁揚囉)
# m, ~- r" M% B& o: t, V, l, K7 V最憎人係唔係都媽媽聲...! _+ P) |9 M, u- ?6 ?1 b6 k9 y7 y0 {
自己當然都唔會媽人
你我吊老x, 我吊返你老x之嘛. 好幼稚.
我覺得係2個極端....
6 o( |  }- }6 W+ S2個都唔會做
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如被人挑釁問候娘親, 你選擇做......?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。