<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹
返回列表 回復 發帖

NG

Originally posted by at 2006-7-18 23:56:# N: H' \" Y0 x. {
唔顧人感受未必係蠢,可能佢比較涼薄( L9 e+ d4 F  Y$ z" i+ q
佢鍾意8掛問問問,只係好奇,不過係咪唔識睇人面色,佢先知
! i  }& }( G( d7 b' u* G6 i你地本身關係有無問題?可能佢煩你/串你都係想人關心
7 @: A0 l$ ~+ p/ H' z4 @1 ~/ u% V1 |" D* L& K
唔識睇人面色已經死LA
& e/ @/ ?8 v- f' T; Q) T成年人黎KA LA
7 v1 k5 m5 A2 @: \我都唔知點同佢TALK
, {: _" R; K0 Z0 X' W+ ^& a5 P( z' N% f! L( T& H2 t% Y. P" K0 z
無錯,佢係極度強烈8掛症後群: u  y# f! k( n0 r( `% Y" r
不過依D係女仔既天性. |& A* V5 @! w+ ]0 T
賤男無得理
6 N3 x% _9 u# K4 ?都驚佢BF會握佢,唔同佢結婚% Z# m! s! c# R' y
! r) A. ?( R# J, M% r7 @: k5 \) ^! k; e" ]$ A- L$ g& Y& N
快D同她條仔講 今年結婚系好年. `! `0 z4 f9 `0 K

7 \8 K$ N& v7 \, }( G7 y  X* J甘她米可以搬出去囉
" c! a3 W* @9 |6 o& c
2 u" Q% _, @* o' D8 M8 B條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
Originally posted by haman_tt at 2006-7-18 23:45:4 E9 N% f* V7 G0 {2 r0 }- e- w
佢唔係13-4歲
: k+ |" y9 w/ Q) I係7-8歲
" r  k. j4 i; q
3 M7 m5 ~+ [6 S: ^6 E- g7 u1 Y" j# o( A得罪問句:"佢係唔係白痴GA?"
% S  R+ L" B. X) _0 \

. O: {; f/ d: \" ~% u9 U/ p% b) d% n* ~4 @
~

...

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:06:
* @5 N5 }- ^8 H' Q
8 {# c( r8 t& S: M5 o; B  }/ K$ e$ D2 l: @
快D同她條仔講 今年結婚系好年: g2 t# [, e/ ~1 u( S1 s

( |8 T$ g. _, P" ]甘她米可以搬出去囉' U  I( F: g% p
( I4 d2 }/ C& m# T, b
條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
! Z0 q; k3 B+ a  A
9 {2 h) h/ {4 f+ e! s3 N% h7 t6 ~你同我阿媽一樣,比你講中唒: u- K% c5 P9 L# p4 i
佢地兩個都話唔結婚,要同居
+ g9 Y' r. J2 K: b6 a重話唔生BB
- P4 G4 N2 F1 X7 d佢地兩個都話唔結婚,要同居6 s5 f$ J5 S2 e! i( f
1 p9 n4 L1 v" ~5 w5 M7 K
; c. b- @& \0 D# N甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你

好好笑咩?

Originally posted by kakeidevil at 2006-7-19 00:24:$ Y$ P; j/ D& [5 v/ s
3 v: C# ?3 Y; K$ ^
2 q1 q% }. Y3 {2 i6 D

: o- H- {( o- P5 n~
* M+ A% R* }8 Q2 @' X; m3 a7 J9 N

- Y) s! |7 L& f: N7 X9 Z頂你呀字都唔打

YES

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:27:
5 `. J* ]( \3 v7 f9 W5 M( ~. `6 a, x7 J+ }% S- w) t" j

% a. |- y' Z0 [+ V甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你
) l3 R- @' [- A9 P+ L9 w7 ^( z2 S8 s' e
佢一星期有兩三日都係我依面# w. j& v/ j8 U2 p$ `
相反佢BF就好醒目好世界仔) [; ?) S+ j/ W% K/ W
咁樣我先驚
有無逢星期幾過來! o- k4 C/ K; I+ u; B+ K+ o; d6 F
如果特定的
/ f+ L. ^% {3 d' ^9 ^避得就避拉
. R+ c( I/ }; R, C$ u1 r% B( I+ J+ f- {9 B
我好好奇 她小時候系米都系甘& }2 Q/ Q. U$ c4 D7 ?  [( q
你地點相處
- R& K# N0 {; l/ @我直覺覺得她系幾喜歡你的# w  G! E* U% k3 K
不過唔知你好抗拒者
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
Originally posted by Lung~ at 2006-7-19 02:00 AM:' l3 P5 s# p6 C% e6 c: w+ a4 ^
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
; [( c3 f- u' N: b/ R) s0 e
+ x" l, w' x! |
佢似唔在意多D
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。