<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你覺得英超來季 五強中邊隊會排第五攞吾到歐聯資格
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cfccfcc at 2006-7-22 01:08 AM:

Kuyt話利記出價太低,未買到
科拿...
我諗你冇睇過mark gonzalez上年喺real sociedad踢波,更加冇睇過佢點喺左邊一條友快放,遠射同埋speed
另外,rafa簽埋華倫左閘aurelio,加強左邊助攻力
後衛方面,hyypia係老,但係有阿根廷中堅palleta加盟,再加埋一月簽既agger,back up方面唔係問題
相比起上季,放走左cisse同morientes, in左上面呢ja同埋比拿美
加上原有班底gerrard, alonso, sissoko等等,上季超長球季可以打出兩次十連勝,為何今季會令你覺得會頭四不入呢?

繼我話我覺得利物浦先係最能威脅車仔攞epl既一隊囉

睇睇曼聯,暫時一個都未買到,加上有rooney同c.ron, 雲佬同老費既內憂,同埋上年已經見到既中場創造力不足既問題,點睇都唔係太樂觀...

阿仙奴比較正面既係年青球員既成長,喺英超人見人怕既亨利留隊,攻中路斯基加盟
但係佢防中個位依然唔係咁夠人,上季睇到作客對住中下游球隊踢茅波時輸中場既問題可能仲會出現,成季流流長都爭標都唔太樂觀,但我認為只要唔好好似上季咁多人傷的話頭四唔係問題

到熱刺,佢地隊波好年青,有質素,有朝氣,但我估依然會係唔夠穩定,上頭四都係有d難度,不過應該會係令四強頭痛既黑馬

車仔就唔使點講,級數最高,人腳最齊,後被夠晒,唔怕傷病唯一隱憂就係隊波"甲"唔"甲"到(sor, 唔識打)

總括黎講, 車仔依然係最強,而頭四方面我覺得曼聯比較有問題
當然,我係以而家既陣容黎分析,如果曼聯喺呢個月買到arm用既人又唔同講法
希望係阿仙奴啦
今年個第四都有點兒不明不白
好有可能唔係呢5隊.........
Originally posted by 76 at 2006-7-22 20:46:
好有可能唔係呢5隊.........
I totally agree.......it is not always for league positions similar to last year...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
祖記咁多正野ManU都唔要..
我睇死佢放左雲佬既話下季死硬...
Originally posted by Fung2004 at 2006-7-22 06:15 PM:

我諗你冇睇過mark gonzalez上年...
你又有冇睇過幾多西甲球員黎到英超係表現唔到呢?
因為英超hard tackle太多,好似reyes,好技術,但係比阿加利仔飛鏟幾0下之後就驚喇,冇晒貨賣,成日驚傷
所以你見由西甲過英超的,想扭波都唔係咁易,比多個例子你就係Luque,一樣係好波好技術,但係一扭就比人踢到飛起.....

咁以班底黎講利記係算第二既
不過你都講左佢買了咁多人,會唔會都係夾唔到呢?(我識打...hehe)
前蜂換左,左邊換晒
中堅都有新的....
仲多個車仔??
Originally posted by cfccfcc at 2006-7-23 10:17 PM:

你又有冇睇過幾多西甲球員黎到英...
其實係架,利物浦計人腳的話係差唔多同車仔一樣咁多人用,不過當然啦,車仔連d後被都咁出名,身價咁高,而利物浦嗰d相對就係新人/名氣不大既

講真,如果真係夾唔到(copy你的,hehe)既,咁未用番原本既人囉,如果m.gon, aurelio唔掂,大可以用riise同kewell,,仲有zenden出番黎,所以我唔會覺得利物浦會差過上季
西甲過黎踢英超一樣有成功例子的:
法比加斯(呢個你可以話佢冇mud點踢過西甲,但佢總算係國內班霸出黎)
仲有利物浦既沙比,加西亞,龍門連拿
rafa喺英超第三年,我相信佢應該會知邊d人可以適應英超,所以我對利物浦有信心

[ Last edited by Fung2004 on 2006-7-25 at 01:44 AM ]
咁又係
曼聯的情況更不樂觀
買又唔肯高抬貴手唔肯買貴野
點知呢,又成日買貴左
好似30m的李奧-超經典
點知自己又miss out 左細哨,洛賓,艾辛等等
佢地仲平過李奧啦......
今年都就黎到八月,都仲唔肯買人....
隊中球員又嚷著要走......
c7下季實比人柴台
點會有好表現呢
Originally posted by cfccfcc at 2006-7-25 09:34:
咁又係
曼聯的情況更不樂觀
買又唔...
宜家有carrick 吾知曼聯排第五既機會率會吾會底少少呢
咁要睇0下佢買唔買前峰喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你覺得英超來季 五強中邊隊會排第五攞吾到歐聯資格

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。