<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 你地有冇養過食人倉?
返回列表 回復 發帖

你地有冇養過食人倉?

我果時岩岩養魚買左個魚缸
同朋去左旺角魚街行
行左無幾耐見到一袋二袋魚
我朋友同我揀左一袋紅色肚,金銀色身既魚
我覺得幾靚之後買左番去養
後咪先知原來係紅肚倉
即係食人倉一種

之後我開始比魚仔,牛肉,豬肉佢地食
有次我見魚缸底好多臭臭同肉碎
林住放左條"清道夫"落去吸走d野
點知條清道夫未去到魚缸中間
就比佢地五馬分屍

我唔想成個缸只係得食人倉
於是買左條"龍吐珠"林住一起養
放落去"真係"無事woo
點知第二朝起身,得番個頭
哥仔!我食過食人倉添呀!新界有得賣!
龍吐珠唔係貴過食人倉嫁咩?
依家點?你不如沖佢落廁所沖走他吧........=.="咁既魚我都未見過- -

yes

Originally posted by 自由神 at 2006-7-22 19:02:
哥仔!我食過食人倉添呀!新界有得賣!
龍吐珠唔係貴過食人倉嫁咩?
係ar,牛池灣街市有買
但果d係食飼料ka
無咩殺傷力

no

Originally posted by BBNN at 2006-7-22 19:03:
依家點?你不如沖佢落廁所沖走他吧........=.="咁既魚我都未見過- -
唔得
我好多年前放左佢地落水塘lu
Originally posted by loklok117 at 2006-7-22 07:07 PM:

唔得
我好多年前放左佢地落水塘lu
又一條貝貝!
thats scary my friend~!!!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
食人倉太兇了,唔好再放其他魚下去浪費了!!!
其實我想知~呢d魚咬人 係咪真係好痛架呢~~我想知係會痛到點樣

好似

Originally posted by fatboyfung at 2006-7-22 19:53:
其實我想知~呢d魚咬人 係咪真係好痛架呢~~我想知係會痛到點樣
好似比界刀界到咁
無左一小忽肉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 你地有冇養過食人倉?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。