<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 哈迪斯 和 肯德基 大家覺得邊好食D?
返回列表 回復 發帖
哈迪斯  唯一好食既 我覺得只有薯圈
佢包唔好食...炸雞雖然夠嫩,但係又油又無味

PS   數溜左一個, 有個意粉都好正 ,芝士汁加肉碎果個,唔記得左乜名

[ Last edited by 王晶 on 2006-7-23 at 01:34 PM ]
Originally posted by gigg11 at 2006-7-23 01:30 PM:

意粉都唔錯~
未試過,可惜冇得試...
Originally posted by 點算 at 2006-7-23 01:10 PM:
哈迪斯多野食揀
而家都好小去
因為間野好似越黎越小...直頭好似唔見埋
以前食有好多唔同款既意粉and飯~~好正
意粉and飯冇少到,係店鋪少咗好多啫
肯德基d雞真係正到無得頂啦.比我一定揀佢
哈迪斯???
在台灣不知什麼叫哈迪斯,sorry!!
但是肯德基就滿不錯的
那邊的香辣雞腿堡
和全家福炸雞
都相當好吃
Originally posted by 自由神 at 2006-7-23 12:36 PM:
肯德基原味炸雞...一流!
但千其唔好要雞翼
細到嚇死人
Originally posted by JerryLee at 2006-7-23 03:31 PM:

但千其唔好要雞翼
細到嚇死人
肯記巴辣雞翼? 我覺得呢間野最正係呢樣架喇喎
我都係鐘意哈迪斯,我鐘意食佢個D牛仔飯同磨菇飯...
同埋都係有提子汁
Originally posted by 王晶 at 2006-7-23 03:34 PM:

肯記巴辣雞翼? 我覺得呢間野最正係呢樣架喇喎
m記d雞翼最細
Originally posted by hold_find at 2006-7-23 12:25 AM:
我自己就鐘意哈迪斯多d,佢D飯好食D,個熱狗又正,d雞就...咸咗D,不過我鐘意咸d
辣汁磨菇飯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 哈迪斯 和 肯德基 大家覺得邊好食D?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。