<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 邊度的壽司任食最平靚正
返回列表 回復 發帖
記得西九龍講場有間任食
好似都係 30-40 左右
Originally posted by Lok4u at 2006-7-23 02:53 AM:
記得西九龍講場有間任食
好似都係 30-40 左右
果間咪明將囉
Originally posted by loklok117 at 2006-7-23 02:51 AM:

出矛招??
淨係食個面
定係將d反收係碟同碟中
對極了,真係悟性高
Originally posted by mokbobby at 2006-7-23 01:32 AM:
邊度的壽司任食最平靚正
深水步的名將
$40任食都ok
之前去
d飯熱架
@@
都唔知係師傅隻手發熱定d飯岩岩煲熟

野食又黎得慢
任食既壽司通常係垃圾,d魚生更垃圾,d壽司飯仲要係得個酸字既垃圾

所以我一定唔會去d有任食既店,寧願比貴d散叫,何必貼錢買難受
如果我可以飛,又可以水中呼吸就好!
平野無好貨
你買野想平
唔通老闆就唔識計數咩!!!!
個人喜歡 銅鑼灣鵝頸橋對開 既和風市場 壽司抵食  4蚊起  但係最正既果度有好多
貝殼類食物,平時好難搵到,生蠔、聖子、赤貝、海螺等等

生蠔 品種好多 日本熊本 法國銅蠔 金貝 美國珍寶(28蚊大大隻),食蠔既愛好者呢度你會好鐘意。不過唔好食咁多,食完下面會好堅下,無女既話食1,2隻好喇。
Originally posted by 王晶 at 2006-7-23 11:32 AM:
個人喜歡 銅鑼灣鵝頸橋對開 既和風市...
食蠔真係得?
Originally posted by mokbobby at 2006-7-23 11:51 AM:

食蠔真係得?
後生仔 2,3隻應該 夜晚有反應
Originally posted by 王晶 at 2006-7-23 11:53 AM:

後生仔 2,3隻應該 夜晚有反應
係唔係一定要"生"蠔?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 邊度的壽司任食最平靚正

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。