<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 邊度的壽司任食最平靚正
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mokbobby at 2006-7-23 11:56 AM:

係唔係一定要"生"蠔?
哈哈 咁又無研究 係咪一定要生

不過又有d人講食生蝦都會,可能真係同生有關
Originally posted by hold_find at 2006-7-23 03:12 AM:

果間咪明將囉
明將既品質太差啦!
去大盛「利」啦!貴少少啦!好味好多!
40蚊好低wor
地址系咩ar
Originally posted by 華少 at 2006-7-23 04:06 AM:

之前去
d飯熱架
@@
都唔知係師傅隻手發熱定d飯岩岩煲熟

野食又黎得慢
我覺得係d飯岩岩煲熟,因為佢好似用機搓飯
Originally posted by cvb at 2006-7-23 12:47 PM:
40蚊好低wor
地址系咩ar
1)深水步欽州街37號西九龍中心6樓612-613號舖
電話: 23602398

2)灣仔灣仔道230號 (即利景酒店對面 )
電話: 31079698

3)大埔新達廣場1樓052號舖
電話: 2656 8892

4)屯門時代廣場北翼地下
電話: 2613-0712

5)沙田沙田正街11-17 號偉華中心地下2號舖
電話: 2698-7777

6)深水步欽洲街58號米蘭軒地下及一樓
電話: 31883808
Originally posted by cvb at 2006-7-23 12:47 PM:
40蚊好低wor
地址系咩ar
西九龍中心6樓
Originally posted by benny0105 at 2006-7-23 06:56 AM:
任食既壽司通常係垃圾,d魚生更垃圾,d壽司飯仲要係得個酸字既垃圾

所以我一定唔會去d有任食既店,寧願比貴d散叫,何必貼錢買難受
名將我食過一次~
d壽食都唔算okay既~仲要有好多款~
最正就係平平地可以任食啊ma~
日本的火車旋轉壽司滿不錯的
好吃有滿有特色的
板前

尤其尖咀果間

旺角果間唔好食

一碟三文魚susi 都只不過係9蚊

建議食三文魚卷!! (唔係手卷)

因為抵食好多而且係九蚊
Originally posted by gigg11 at 2006-7-23 01:01 PM:

名將我食過一次~
d壽食都唔算okay既~仲要有好多款~
最正就係平平地可以任食啊ma~
我都覺得任食係正好多~
要計住計住來食好似唔係咁好咁(就算知道自己唔會食咁多都係咁話)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 邊度的壽司任食最平靚正

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。