<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » [自拍]魚(花羅漢:珍珠)相集不定期更新
返回列表 回復 發帖
養鱼係未好難架~
宜家台湾出左萤光金魚啦
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
the colour looks very random!!!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-24 02:00 AM:
宜家台湾出左萤光金魚啦
所以話呢(後天受環境、食物影響),d魚都會變樣/種
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-24 02:00 AM:
宜家台湾出左萤光金魚啦
價錢會唔會貴d
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 01:52 AM:

呢個case唔似遺傳!!細時無頭大時凸頭,會唔會係後天或受環境、食物影響呢?因為大家養法一樣
冇錯.咪係咁囉
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
Originally posted by garycheung at 2006-7-24 01:56 AM:
養鱼係未好難架~
好粗生.不過魚缸最好有 3尺長2尺闊.最少 2尺高
濾水夠猛.打多少少氧氣.因為比較鍾意游來游去
宜家台湾出左萤光金魚啦
咩光魚? 我睇唔到粒字..瑩光魚.比你都唔好買.打入去架
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 02:17 AM:

所以話呢(後天受環境、食物影響),d魚都會變樣/種
唔係變種.係兩種魚搞.出左呢隻魚..人工魚黎..冇野生..放生另計
岩岩影
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » [自拍]魚(花羅漢:珍珠)相集不定期更新

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。