<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 本人力推推推推推  北京道一號 aqua(還有靚圖睇)
返回列表 回復 發帖

本人力推推推推推  北京道一號 aqua(還有靚圖睇)

aqua 在北京道一號 29,30/F
29/F 為 aqua tokoy, aqua roma
30/F 為 aqua spirit

俺有次同高層見大客,上次去29/Faqua tokoy

今次自己去的是在 30/F 的 aqua spirit ,

我... 不太會點 Cocktails
所以... 只叫了杯 $75 Macallan 12yrs

這裏居高臨下
對著世界第一的夜景
還有日與夜的對比

坐在這裏的感覺很舒服
如果能跟喜歡的人一起拿著酒杯
陶醉在酒杯裏... 還有...
醉人的景色
一定.. 還會感到醉人的情懷...
醉人的浪漫!

雖然... 環境好好...
但... 就要多點付出...
設有最低收費,詳情可致電查詢
aqua spirit 的最低收費約為每位百多元
aqua roma + aqua tokyo 的最低收費會高一倍以上...

aqua roma + aqua tokyo
Lunch:  12noon - 3:30pm
Dinner:  6:00pm - 12:30am
Late night Supper/Desserts:  10:30pm - 1:00am (Thur - Sat)
Sunday Brunch:  12noon - 4pm

aqua spirit
5:00pm - next morning!

576 x 432 PIXEL下載

432 x 576 PIXEL下載

所以我本人好鍾意日本
好有賣廣告feel
如果我可以飛,又可以水中呼吸就好!
我同樓主一樣
都鐘意日本
不過我鐘意日本既電子產品!
aqua真係好正
之前我個friend嚟依度搞婚宴
真係好貴,諗吓就算
Originally posted by hold_find at 2006-7-23 12:12 PM:
真係好貴,諗吓就算
北京道間m記算了
Originally posted by 76 at 2006-7-23 12:13 PM:

北京道間m記算了
一生人豪一次啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-7-23 12:49 PM:

一生人豪一次啦!
就係一生人起碼豪一次....
係aqua果之真係我一生最豪果次!
三個女仔去...兩個俾錢....(因為其中一個生日)
每人要成$800幾蚊丫!!!
個view真係幾正, 但係...食野方面....
叫左日本野食, 講真...無乜驚喜....唔值呢個價囉....
而叫左杯"朱古力馬天利".....諗住會甜d....但係馬天利既味太勁啦!
我飲左兩啖飲唔落 (平時叫野飲會叫個bar trender調配)
真係....去一次就夠啦!!

下次去樓下間中式酒樓食會好d....(唔記得係咪潮樓, 大集團果間酒樓啦)
$400幾蚊又好食, 又有翅食....都係果個view....
Originally posted by 極樂 at 2006-7-23 01:09 PM:

就係一生人起碼豪一次....
係aqu...
喔...咁聽你咁講又好似唔係太好咋wo..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 本人力推推推推推  北京道一號 aqua(還有靚圖睇)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。