<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 本人力推推推推推  北京道一號 aqua(還有靚圖睇)
返回列表 回復 發帖
去個一次,環境裝修,燈光,好靚
食野就預左唔係太好,只係食個氣氛,
個次去都好多人下,要等位,去一次就夠~
奧運我去到北京架話都想去試試
Originally posted by kuru at 2006-7-24 12:06 AM:
去個一次,環境裝修,燈光,好靚
食野就預左唔係太好,只係食個氣氛,
個次去都好多人下,要等位,去一次就夠~
me Too

除左带伴侶去例外ㄚ

就係食個氣氛,你就會連自己食乜同用幾錢都吾知ㄚㄚㄚㄚㄚ
Originally posted by JerryLee at 2006-7-24 12:57 AM:
奧運我去到北京架話都想去試試
玩野呀

北京道呀
Originally posted by 極樂 at 2006-7-23 01:09 PM:

就係一生人起碼豪一次....
係aqu...
今又冇叫豪 只係 $ 1000 樓下姐

同女去預左啦,何況有人生日 ,豪D預左啦

食氣氛ㄚㄚㄚㄚ
Originally posted by keanu128 at 2006-7-23 11:05 AM:
aqua真係好正
之前我個friend嚟依度搞婚宴
用左幾錢ㄚㄚㄚㄚㄚ

佢超有米米米米米米米米
Originally posted by playbr2 at 2006-7-23 04:49 AM:
aqua 在北京道一號 29,30/F
29/F 為 ...
是否賣廣告?有水抽?
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 05:12 AM:

今又冇叫豪 只係 $ 1000 樓下姐

同女去預左啦,何況有人生日 ,豪D預左啦

食氣氛ㄚㄚㄚㄚ
三個女仔...(計埋我本人)...點會有氣氛喎!!
而且我嫌果到嘈....
埋單total $1600...不過個銀碼都係預左既...
因為最低消費每人$400....
但係講真, 又貴又唔飽...
Originally posted by keanu128 at 2006-7-23 11:05 AM:
aqua真係好正
之前我個friend嚟依度搞婚宴
hey same~ i went there once for wedding as well!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
the view is good and that is also the major factor of a good restaurant
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 本人力推推推推推  北京道一號 aqua(還有靚圖睇)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。