<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 俺去澳門黑沙灣的 <法蘭度餐廳> 遇上Sangria 的初戀感覺
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JerryLee at 2006-7-24 12:09 AM:
飲啤酒系米可以清熱氣

同中國涼茶差唔多

但我飲唔到啤酒
我有聽過

你比D啤酒商騙了 !!! 其實真正沒有啤酒=中國涼茶ED事
Originally posted by clkgtr at 2006-7-24 12:01 AM:

唔係
只係果條友唔知嚮邊度買左支超平既sangria返黎, 先至咁難飲
所有美酒都冇平既,人吔花幾年先至出好酒,边會平賣

平既sangria ,可能係番版野、假酒
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 04:34 AM:

所有美酒都冇平既,人吔花幾年先至出好酒,边會平賣

平既sangria ,可能係番版野、假酒
攪到挑起晒條引, 要即刻出街買番支正常既返黎飲
Originally posted by clkgtr at 2006-7-24 04:41 AM:

攪到挑起晒條引, 要即刻出街買番支正常既返黎飲
愛酒人仕,應該有存放美酒的習慣,就係除時可以飲

即刻出街買,不如去 citysuper ㄚ ,

佢會有人教你試酒分真、假、好味、酒種
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 05:03 AM:

愛酒人仕,應該有存放美酒的習慣,就係除時可以飲

即刻出街買,不如去 citysuper ㄚ ,

佢會有人教你試酒分真、假、好味、酒種
咁我又唔係好非常鍾意飲酒既

只不過係有得飲既時候就飲下咁既啫
Originally posted by playbr2 at 2006-7-23 05:52 AM:
天氣熱的時候喝紅酒太燥熱,獨個先喝...
咁間餐廳有無paella食呀?
Originally posted by clkgtr at 2006-7-24 05:24 AM:

咁間餐廳有無paella食呀?
我去澳門 ,成日都分吾到边D菜打边D菜,

只係因為哥日天氣太燥熱,而佢柸Sangria , 先令我記得佢

同愛上Sangria

不過佢D野食
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 06:23 AM:

我去澳門 ,成日都分吾到边D菜打边D菜,

只係因為哥日天氣太燥熱,而佢柸Sangria , 先令我記得佢

同愛上Sangria

不過佢D野食
因為成日都唔係英文, 睇唔明
高尚人士的去处
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-24 07:34 AM:
高尚人士的去处
澳門咋喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 俺去澳門黑沙灣的 <法蘭度餐廳> 遇上Sangria 的初戀感覺

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。