<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 回憶:凶狠飲酒記 (大家講下你係点開始落吧飲酒)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-24 07:40 AM:
单身汉的玩意
同意同意
這年頭母老虎特別多

Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-23 01:50 PM:

大佬
      聽你講上面果句
    ...
哈哈~~果然係丫...
落吧飲酒真係 5次以下.....
飲到嘔都係一次咁多.......
真係一次就夠啦...

依家仲要唔一啖都唔飲添...
玩game輸左都係搵人頂酒~~
Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 08:48 PM:

哈哈~~果然係丫...
落吧飲酒真...
搵人頂酒
咁玩黎有d咩意思
Originally posted by clkgtr at 2006-7-24 09:00 PM:

搵人頂酒
咁玩黎有d咩意思
snake lor~
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by clkgtr at 2006-7-24 09:00 PM:

搵人頂酒
咁玩黎有d咩意思
係無咁過癮架~~鬼叫自已唔可以飲咩....
不過....明明朋友贏左我, 但係又要幫我頂酒...即係自已搵自已笨....
果下都幾開心, 但幾唔好意思.......
Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 09:10 PM:

不過....明明朋友贏左我, 但係又要幫我頂酒...即係自已搵自已笨....
一係就唔玩, 玩得就要飲
Originally posted by hold_find at 2006-7-23 12:38 PM:
我乖仔來架,未落過吧飲酒
我落過酒bar 未飲過酒
齋去玩
Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 09:10 PM:

Originally posted by 極樂 at 2006-7-24 08:59 PM:

三個女仔...(計埋我本人)...點會...
原來你係女仔, 咁又唔同既

搵人頂酒
咁玩黎有d咩意思
我又唔覺冇意思wo~
咁你玩得開心d人又心甘情願幫你頂得開心~
咁咪大家都開心囉~
Originally posted by 極樂 at 2006-7-23 12:52 PM:
自從去過酒吧之後, 其實我成日都有問題想問:
1) 1打啤酒都要成$400幾蚊, 你地咁飲法要幾錢埋單呢?
2) 晚晚都咁飲, 份糧夠頂咩?
3) 個個醉曬....邊個埋單?
1) 飲酒通常都35知己架啦, 幾舊水除返開, 每人百幾-二百, 唔算過份丫
2) 我諗唔會晚晚掛, 就算夜晚打閒, 第2日都要返工啦
    份糧夠唔夠就睇你自己搵幾多啦, 你每月搵果幾千銀唔通又晚晚落咩
    不過, 通常有得飲就唔會計較洗幾$, 工作壓力ma
3) 埋單你真係唔使擔心, 唔洗諗住醉左就唔使俾$
    人地見你差唔多就收左你$先啦, 有d仲俾左先tim

我想呢位人兄一定不是蒲友了
呢d問題, 你蒲蒲下就曉了
我同班fd一向個原則係: 有$就蒲, 冇$就逃
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 回憶:凶狠飲酒記 (大家講下你係点開始落吧飲酒)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。