<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 唉~好灰呀~(不論有沒有養寵物,只要有良心的就入來吧!!)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kuru at 2006-7-24 01:12 AM:
會唔會係夜晚比車輾斃左?
1.屋村成日有人 kill 貓

2.佢不是死在馬路
Originally posted by 76 at 2006-7-23 06:31 PM:
屋村真係唔應該養.....

攪到隔離.結果死得gum慘
屋村養冇問題, 有問題係D無良的主人

因為好多人買貓返去養,玩厭了,就將牠置之不理,

又冇同D貓做絕育,結果d屋村成群貓,

所以開始有D''X街'' 殺貓

如果要先死死死死,應該先死D無良主人,後死殺貓D''X街''
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 03:58 AM:

1.屋村成日有人 kill 貓

2.佢不是死在馬路
不如你講個詳細地點出黎,好等有心人去做吓野,XX吓d無人性嘅爬街
Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-23 08:25 PM:
我隻狗都係啦~~~~
放出去
被人用掉魚果d既勾
勾爛隻眼
最後好彩好返
眼也無事
唔係既話
真係要打死果個整傷我隻狗既人
你住边,点可以吾為D寵物考慮生活環境

先打你ㄚㄚㄚㄚㄚㄚ
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 04:08 AM:

你住边,点可以吾為D寵物考慮生活環境

先打你ㄚㄚㄚㄚㄚㄚ
無用架,好多時係防不勝防
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 04:05 AM:

不如你講個詳細地點出黎,好等有心人去做吓野,XX吓d無人性嘅爬街
冇辨發啦 !!!! 果道成日都有人放貓 殺貓 ,

愛護動物協會己經幫手成日去捉野貓,等冇貓被殺
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 04:10 AM:

無用架,好多時係防不勝防
其實可以搬去多人養狗的地方,

住果道D人對自由活動的某家寵物都會照顧一下
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 04:14 AM:

冇辨發啦 !!!! 果道成日都有人放貓 殺貓 ,

愛護動物協會己經幫手成日去捉野貓,等冇貓被殺
講個詳細地點出黎啦,有時幫嘅方法有好多種架麻
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 04:20 AM:

講個詳細地點出黎啦,有時幫嘅方法有好多種架麻
屋村地方,品流複雜,等D協會去啦,要保謢自己ㄚ

你想知 !!! 去找找報紙,or協會 ,你就知果道係 hk 其中一個黑點

其實報紙報到過後......本來E家改左好多多多多多

冇乜野貓 ,只係D家貓一出街,Dx街人又誤會係野貓先 kill

可能係晚上,睇吾到D家貓的貓牌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 唉~好灰呀~(不論有沒有養寵物,只要有良心的就入來吧!!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。