<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 唉~好灰呀~(不論有沒有養寵物,只要有良心的就入來吧!!)
返回列表 回復 發帖
呢個世界有好多變態人架,連較剪都掟得落街,人命都唔理,何況動物...
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 05:11 AM:
http://www.animalearth.org/petition/Movement108.shtml
殺殺殺
大遊行你有冇去

俺覺得其他D協會對家養寵物沒有太多D資源,人力,

對世界性絕種動物就吾同 ,因為不用人力,只要有錢錢錢錢去支持

只有 香港愛護動物協會 先有多D資源,人力 去防止不幸而默默耕耘
Originally posted by flpo at 2006-7-24 06:05 AM:
呢個世界有好多變態人架,連較剪都掟得落街,人命都唔理,何況動物...
重好似吾只一個變態佬
Originally posted by playbr2 at 2006-7-24 06:13 AM:

大遊行你有冇去

...
<大遊行> 你認為真係有效?真係會喚醒d沉默而又不多管閒事的大多數?d爬街又真的會去反思改過?

[ Last edited by eu_nts on 2006-7-24 at 06:35 AM ]
Originally posted by eu_nts at 2006-7-24 06:22 AM:

<大遊行> 你認為真係有效?真係會喚醒d沉默而又不多管閒事的大多放?d爬街又真的會去反思改過?
香港人就係今 !!!!

1.有咩新聞大事就<大遊行>, 之後冇下文

2.<大遊行>話点点点,之後又一樣

3.反而會喚醒d爬街去更加毒 !!! 殺左你都末知

.....

上面D火唔係比D衰人GA

下面要X既係你地D主人

唔好比佢地亂走AR MA
咁咪唔比人有機可成law

我屋企養左隻黑cat
對唔阿婆唔like佢
話佢全身黑色唔吉利

我果時成日唔鎖門
比佢周圍走(都有比人害過)
我而家係屋加左個網
唔比佢走圍走
Originally posted by loklok117 at 2006-7-25 05:23 PM:

上面D火...
有時你吾比佢自由,佢會癲

門口出吾到,佢會由窗口跳落去

所以先還佢自由姐
Originally posted by playbr2 at 2006-7-25 18:28:

有時你吾比佢自由,佢會癲

門口出吾到,佢會由窗口跳落去

所以先還佢自由姐
我都明
香港人邊有咁多時間陪佢地ar.....
我都唔想困住佢地
我隻cat其實都有小小抑鬱
睇完都心痛><
而家d人太無責任心><
Originally posted by loklok117 at 2006-7-25 06:38 PM:

我都明
香港人邊有咁多時間陪佢地ar.....
我都唔想困住佢地
我隻cat其實都有小小抑鬱
叫你個妹同佢講野囉 !!!!(玩下姐勿怒)

妹::你食左公仔面定係烏東呀?

cat:喵~

妹:唔係WOO,廚房個碗唔係你食過面咩

cat:喵~喵 ~~!

妹:唔係WOO  ~~~ 唔係WOO  

cat: 喵 >< !! 喵

係依個時候cat就會入房....好累.. : 喵 ~~~~zzzzzzzz
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 唉~好灰呀~(不論有沒有養寵物,只要有良心的就入來吧!!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。