<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 麥記由廿蚊有找變到.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by queenly at 2006-7-23 08:56 PM:

尤其係d學生
有d m 記有學生discount
咁又唔可以咁講既............
好似一杯檸檬茶, 成本都可能唔需要$1
但係一般茶餐廳都要賣十幾蚊

不過...................佢係咁靜靜加d,靜靜加d就真係好無品
Originally posted by clkgtr at 2006-7-23 09:19 PM:
好似一杯檸檬茶, 成本都可能唔需要$1
但係一般茶餐廳都要賣十幾蚊

不過...................佢係咁靜靜加d,靜靜加d就真係好無品  
講貴m記真係拍馬都追唔到茶餐廳
Originally posted by cfccfcc at 2006-7-23 08:40 PM:
不過比較番外國
都仲係好平既
人地英國食一食m仔就要起碼一舊水一個人先落到樓

點都冇得比架喇
大家覺得抵食/好食咪去食lor
我個fd話五十幾蚊既........
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
Originally posted by cfccfcc at 2006-7-23 08:40 PM:
不過比較番外國
都仲係好平既

點都冇得比架喇
無咁過份
3 - 3.5 pounds 左右一個餐啫 (3 x 14 = 42)

只不過d鬼佬又食雪糕, 又甜品, 又加大, 先可能咁貴啫
係lor~而家真係貴到離譜~又唔健康~我都成年無食lu~
現在三十蚊有找 勁唔抵食 又唔健康 去食大家樂好過la 差唔多價錢
我現在只會食m記既麥旋風同新地
不過比較番外國
都仲係好平既

點都冇得比架喇
咁香港既人工 係唔係同英國一樣高先 人吔人工收入高過香港好多架wo
而家要三十蚊先有找啦
唔好講m記啦
kfc都係貴咖喇,三十幾蚊仲要細細碟
真係可憐我地d學生囉, lunch 貴都喊 T_T
[quote]Originally posted by clkgtr at 2006-7-23 09:19 PM:
好似... [/quot

講真丫
邊有公司加價會大大聲話比你地知???
鬧人都要合理先得架?

佢要加
冇理由整個廣告話我現在由16.8加到22.8喇---快d黎食啦~??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 麥記由廿蚊有找變到.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。