<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 麥記由廿蚊有找變到.......
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iknow at 2006-7-23 11:56 PM:
我唔覺飽tim ar...
貴到死...我去大家樂都唔去M記...
大家樂過左lunch time無飯賣
pk mc.d.....
今日食左個麥旋風...
$8.2...
連個兩毫子都唔放過.....
Originally posted by -o- at 2006-7-24 12:09 AM:
pk mc.d.....
今日食左個麥旋風...
$8.2...
連個兩毫子都唔放過.....
哈哈  陰D陰D 變到8.4 慢慢去到9蚊  無咁礙眼
细细粒 容易吃
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
真係陰d陰d咁加
但o係hk都算平la
之前o係英國食...貴到
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-24 02:31 AM:
真係陰d陰d咁加
但o係hk都算平la
之前o係英國食...貴到
就食Burger King 喇
Originally posted by clkgtr at 2006-7-24 02:32 AM:

就食Burger King 喇
我走果時,o係機場都係食burger king~~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-24 02:33 AM:
burger king 我又未試過喎
好唔好食咖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-24 02:33 AM:
係唔係好正呢?
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-24 02:34 AM:

burger king 我又未試過喎
好唔好食咖
好好食嫁, 正過M記
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 麥記由廿蚊有找變到.......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。