<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 做嘧而家kfc d家鄉雞(雞胸)難食佐咁多呀 ?!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-7-23 11:01 PM:
咁岩今日先食完....
個雞胸真係好"鞋"~~
跟據我朋友係kfc 做.....
佢話"上脾"係最好食........
但係我次次叫佢俾上脾...
佢都未必俾....
唔係喎,我一定要佢比上脾,如果冇就唔買
Originally posted by hold_find at 2006-7-23 11:02 PM:

唔係喎,我一定要佢比上脾,如果冇就唔買
之後佢就會比隻上脾你嫁喇

以退為進
Originally posted by hold_find at 2006-7-23 11:02 PM:

唔係喎,我一定要佢比上脾,   如果冇就唔買
嘩, 咁寸
Originally posted by queenly at 2006-7-23 11:02 PM:

以前真係好滑, 有無d老人家可以入黎做下證呀

因為果時係差唔多滑, 所以我會揀經濟d既雞胸, 一個雞胸差唔多等於兩隻雞脾, 除非你好有米
上脾唔細得過個胸好多咋喎
Originally posted by 王晶 at 2006-7-23 11:02 PM:

哈哈 我成日叫佢比2舊上脾

但係佢話公司規舉唔得

好在我個fd係kfc做.要咩都得
Originally posted by clkgtr at 2006-7-23 11:04 PM:

但係上脾 有塊"排骨"
雞胸好多肉,仲有條軟骨 係多好多好多肉
Originally posted by clkgtr at 2006-7-23 11:04 PM:

睇下邊d雞胸啦, 我果日叫kfc外賣最大果隻雞胸差唔多有一隻握埋既拳頭咁大!
Originally posted by clkgtr at 2006-7-23 11:03 PM:

之後佢就會比隻上脾你嫁喇

以退為進
唔比咪去第間食lo
Originally posted by queenly at 2006-7-23 11:04 PM:

嘩, 咁寸
唔係寸,比咗錢梗係食自己想吃的部份吧
Originally posted by queenly at 2006-7-23 11:07 PM:

睇下邊d雞胸啦, 我果日叫kfc外賣最大果隻雞胸差唔多有一隻握埋既拳頭咁大!
有一大舊都係骨
Originally posted by 王晶 at 2006-7-23 11:06 PM:

但係上脾 有塊"排骨"
雞胸好多肉,仲有條軟骨    係多好多好多肉      
食完飽好多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 做嘧而家kfc d家鄉雞(雞胸)難食佐咁多呀 ?!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。