<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 大家有乜好食或抵食ge地方...不妨攤牌!!~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oswalt at 2006-7-24 07:50 PM:
台灣有很多美味的小吃和夜市
歡迎所有的朋友來台灣品嚐美食
That's right!!
Almost every town got it's own special 美食
牛頭角下有幾間都唔錯
太興 ice milk tea is top good!! i always have it on each visit!
Originally posted by benson00 at 2006-7-27 06:57 AM:
太興 ice milk tea is top good!! i always have it on each visit!
唔用冰就一定正d嫁喇
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-24 05:28 PM:

唔係唔平喇, 係貴添呀!
叉飯要25蚊呀
yes貴左
食個四寶唔駛咁貴
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
Originally posted by cheery at 2006-7-24 12:58 AM:
我覺得太興d黑椒汁什扒飯幾好
份量又多,price又公正////值得一試
係!!!我去過尖沙咀哥間,BUT 成日都爆場

因為係尖沙咀佢叫好更好弟食
Originally posted by cheery at 2006-7-24 12:58 AM:
我覺得太興d黑椒汁什扒飯幾好
份量又多,price又公正////值得一試
price 貴喎...
Originally posted by keanu128 at 2006-7-24 01:03 AM:
太興在那裡
有冇電話~~
好出名wor間野
Originally posted by JerryLee at 2006-7-24 01:30 AM:
應該有好多分店架
唔使銅鑼灣架
旺角有無啊?
【Mong Kok】 No. 26-31, Charming Garden, Phase 2, Hoi Wang Rd., Mongkok, Kowloon 2175 6633 0630-0130

【Mong Kok】 Unit C, G / F, Kai Wan Building, 142-146 Tung Choi Street, Mong Kok, Kowloon 2392 9448 0630-2300
Originally posted by wangjacky at 2006-7-28 01:17 AM:

好出名wor間野
咁你知唔知電話?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 大家有乜好食或抵食ge地方...不妨攤牌!!~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。