<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有無人想試埃及菜
返回列表 回復 發帖
下...果間食埃及菜架咩,日日行過都唔知,
有冇咩野可以介紹下?
Originally posted by kuru at 2006-7-24 09:41 PM:
下...果間食埃及菜架咩,日日行過都唔知,
有冇咩野可以介紹下?
same i know where that place is becoz i see ppl smoking in there but my friends say water smoke, but i dunno what water smoke is wor lol
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
I want to try it but dun know whether Malaysia got or not.
有駱駝陪餐嗎?
Originally posted by queenly at 2006-7-24 09:33 PM:

埃及女仔都有興趣?
黑森林
女仔就係香港女仔,仲要幾後生,但都摟得幾勁下.係肚皮舞,都幾sexy!!!
佢有d set dinner, $150到....係蘇豪區算唔貴.
一個set dinner有湯,頭盤,主菜同甜品.

我果次2個人,頭盆就食左菠菜芝士酥皮批同埋牛肉丸.
主菜就埃及雞肉薄餅同埋羊扒.
其實主菜都不外乎肉同魚, 但係佢地d sauce就特別d, 好多唔同既野俾你點黎食...有d似cream,有d就架喱,有d就凍凍地又甜甜地....都幾好味.
Originally posted by cheshing_hk at 2006-7-24 10:10 PM:
女仔就係香港女仔,仲要幾後生,但都摟...
幾點有人摟架?
好似8點至9點到...每次摟15分鐘左右...
睇黎大家都好關心呢個問題.....kakakaaka
Originally posted by cheshing_hk at 2006-7-24 10:16 PM:
好似8點至9點到...每次摟15分鐘左右...
睇黎大家都好關心呢個問題.....kakakaaka
哈,$150有野食有野睇,梗係喇^^~
weekend試下先,但唔知會唔會多人呢?
Originally posted by kuru at 2006-7-24 22:18:

哈,$150有野食有野睇,梗係喇^^~
weekend試下先,但唔知會唔會多人呢?
勁多,一定要booked枱 !!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有無人想試埃及菜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。