<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 落便利店食宵夜 你會食乜
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nec55 at 2006-7-25 03:06 PM:

星洲炒米is kind of famous around the world!
星米應該係7-11 最平,,,,,粉noodle 類
Originally posted by cgdmzlam at 2006-7-25 09:24 AM:
叮飯啦
鳳爪排骨飯都ok嫁
我有時無煮野食就
羅來做lunch
係呀 我都成日食...
Originally posted by clkgtr at 2006-7-25 05:32 AM:
多數都係嚮屋企食杯麵
係便利店買返屋企食
get ding ding food~ cheap n fast!
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by michelle_tom at 2006-7-25 04:38 PM:

係呀 我都成日食...
lon鳳果d飯真係好抵
叮燒賣 , 正 !!
波仔啦~
Originally posted by chungngo at 2006-7-25 07:03 PM:
叮燒賣 , 正 !!
Originally posted by zauri at 2006-7-25 11:19 PM:
波仔啦~
又有人嚮度灌水
7仔 北姑雞飯~
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
Originally posted by 76 at 2006-7-25 04:46 PM:

lon鳳果d飯真係好抵
係ar~~ 果個咩香尤肉餅正~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 落便利店食宵夜 你會食乜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。