<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【籃子組】討論,街場三打三
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 76 at 2006-7-26 07:29 PM:

細果果時....有時踢波我射波果時比人撞一撞...都好似你gum....

心跳仲有d 唔正常...不過後果無野
講三打三變左吹水我哋用住呢度先,第日人數多d就開個基地
Originally posted by toro at 2006-7-26 07:33 PM:

講三打三變左吹水我哋用住呢度先,第日人數多d就開個基地
今晚有波打,希望唔好打打下落雨
閣下咩區ga?
Originally posted by toro at 2006-7-26 06:42 PM:

仲有排高…
希望~~最盡係咪可以高到21歲??
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-25 11:18 PM:

179打底...
街場或者得ge
No,我屋企付近過街場見過有個大舊佬180咁上下高,但籃底威力有如轟雷,高過佢都唔夠搶,hold住個波爆一步就放板,勾手、三分又勁,屈機到爆
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by G-Master at 2006-7-26 10:58 PM:

No,我屋企付近過街場見過有個大舊佬180咁上下高,但籃底威力有如轟雷,高過佢都唔夠搶,hold住個波爆一步就放板,勾手、三分又勁,屈機到爆
我覺得呢個人真系出去比賽都可以打內線
唔好加我a/c分,我唔鐘意受人小欣小慰~
Originally posted by G-Master at 2006-7-26 11:00 PM:

我覺得呢個人真系出去比賽都可以打內線
我諗佢o係出面真係打開外線
Originally posted by 76 at 2006-7-26 07:49 PM:
閣下咩區ga?
油麻地
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-7-26 10:06 PM:

希望~~最盡係咪可以高到21歲??
係ga我二十到二十一中間高左1cm
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【籃子組】討論,街場三打三

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。