<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人鍾意食大白兔糖?
返回列表 回復 發帖
I like it very much, but it's too sweet for me because I am old la

中意食

我細果陣中意食
我我=0=以前唔知點解佢會有d紙咁既野係到
會傻傻地咁搣走佢=0=
大家有冇試過=0=
我都ok鍾意食ga!!都會連白色果張膜一齊食!!
不過自從出左隻特農牛奶8.2之後我就比較喜歡後者了,
因為特農牛奶8.2牛奶味好濃,好好味~~
Originally posted by 'nice' at 2006-7-26 12:31 AM:
我都ok鍾意食ga!!都會連白色果張膜一齊食!!
不過自從出左隻特農牛奶8.2之後我就比較喜歡後者了,
因為特農牛奶8.2牛奶味好濃,好好味~~
硬野我揀牛奶妹,軟野食番大白兔
Originally posted by wind69 at 2006-7-25 09:55 PM:

大白兔糖wor?有紅豆味架?????
係有架~我都食過~~
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-25 07:02 PM:
半透明紙系用糯米整架
really?有無製作方法XD
Originally posted by tangjohntang at 2006-7-25 07:03 PM:
瑞士糖比佢好吃d
兩隻都鐘意!
Originally posted by 76 at 2006-7-25 07:45 PM:
又係失傳食物
仲未失傳丫.....
Originally posted by ts at 2006-7-26 12:51 AM:

係有架~我都食過~~
係邊到買?超市?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 有冇人鍾意食大白兔糖?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。