<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 以下會員使用bbs漏洞加分已被禁止訪問
返回列表 回復 發帖
Originally posted by queenly at 2006-7-26 13:28:
admin, 我睇到有個人發帖數14, 但係有50積分, anndrew

[ Last edited by queenly on 2006-7-26 at 01:38 PM ]
只看這樣不一定準吧
像我發帖400多,積分已經有700多
有時可能在別區發一帖就可以加5或6分
這樣積分當然比發言數多啊
還是要請admin靠論壇的功能來抓比較公平
不然積分大於發言數的不就都有嫌疑了
不過還是多謝你的熱心
Originally posted by oswalt at 2006-7-26 05:00 PM:

只看這樣不一定準吧
像我發帖400...
朋友
Originally posted by oswalt at 2006-7-26 05:00 PM:

只看這樣不一定準吧
像我發帖400...
(del)

[ Last edited by queenly on 2006-7-26 at 05:50 PM ]
Originally posted by queenly at 2006-7-26 17:19:

我已經search過佢d post, 計埋加分都應該無50咁多, 而且麻煩你留意下佢既最後發表日期

會員queenly,您知唔知喺呢度作飲食交流之外回覆同佢地一班被禁會員所犯事項係如出一徹?
你睇吓你嘅分數?
有問題,一個回覆一個通知就夠;呢個唔係會員版務申訴同吹水topic~
以上所有多作餘回覆會員各警告一次,再犯禁言!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-26 05:43 PM:

會員queenly,您知唔知喺呢度作...
(del)

[ Last edited by queenly on 2006-7-26 at 07:12 PM ]
Originally posted by queenly at 2006-7-26 17:58:

.........其實我都知唔應該o係度講, 所以我琴日已經講佐唔方便o係度篤人出黎, 但係版主都話要錯既就要罰, 叫我放膽講出黎, 我就會錯意以為版主叫我o係度講。
你物一早喺版務區開左個post 咯:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=121988&fpage=1

既然你都識喺嗰度提出問題,我就真係唔明你點會錯意喇............
anyway,事情告一段落,多謝你幫忙先~
*各會員勿再作飲食交流以外回覆喇~
总之要小心为妙
BBS漏洞應該填補啊,不然是誘拐
Originally posted by BOYDWAN at 26/7/2006 18:22:

*各會員勿再作飲食交流以外回覆喇~
大狀余在春 always see him before
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 以下會員使用bbs漏洞加分已被禁止訪問

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。