<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 各位主人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2006-7-26 05:41:

我揀 NIKI =1,有靚樣,無身材
我都係要番家姐
Originally posted by 熱男 at 2006-7-26 05:38 AM:

我係養魚.不過都同屋企出面D狗玩.不過我著長褲先同佢地玩
同狗仔玩比D耐性同愛心.其實佢地好細膽
梗係!!!!D貓吾會SO人(除左主人)
佢地好細膽視乎品種
Originally posted by playbr2 at 2006-7-26 05:41 AM:

我揀 NIKI =1,有靚樣,無身材
niki有3樣野唔好
1) 無身材
2) 唔夠大
3) 好鬼細
niki有3樣野超好
1) 無身材  ---->有樣貌
2) 唔夠大  ---->小籠包,一手一個
3) 好鬼細 ----> 用口咬,一咬有半個
Originally posted by playbr2 at 2006-7-26 05:50 AM:
niki有3樣野超好
1) 無身材  --...
niki有3樣野超好
1) 有樣貌
2) 樣唔差
3) 非常靚
Originally posted by clkgtr at 2006-7-26 05:45:

niki有3樣野唔好
1) 無身材
2) 唔夠大
3) 好鬼細
HAHA你好野
ONE MORE TIME
佢重有三樣野唔好
第一,平胸
第二,非機場
第三,未"龍"大
niki有3樣野超好
1) 有樣貌 ---->美
2) 樣唔差 ---->靚
3) 非常靚 ---->索
Originally posted by loklok117 at 2006-7-26 05:43 AM:

我養魚一期期
養得多大魚就想養番細魚
養得細魚多就想養番大魚
你魚缸有幾大
一個4 尺
兩個 2尺
你呢?
看過圖 - 回覆支持 - 多回多貼!!
嘩!!!咁多
你開魚檔KA

我一個三尺,一個兩尺
HAHA你好野
ONE MORE TIME
佢重有三樣野唔好
第一,平胸---->等我卒大D
第二,非機場---->增加飛(機)行速
第三,未"龍"大 ---->亦未籠小[/quote]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 各位主人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。