<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » Burger King重出江湖?
返回列表 回復 發帖
香港沒有漢堡王啊??
我還以為這是香港傳過來台灣的呢!!
Originally posted by yiuman123 at 2006-7-26 05:19 PM:

jack in the box 真係未聽過
其實都唔奇
因為佢未摺堆果時都唔係周圍有, 分店唔係好多
Originally posted by oswalt at 2006-7-26 05:20 PM:
香港沒有漢堡王啊??
我還以為這是香港傳過來台灣的呢!!
好多年前有, 不過摺埋左, 嚮兩年之前嚮機場重開
況且.........burger king都唔係香港野黎既
Originally posted by leo86 at 2006-7-26 05:16 PM:

呢兩間野無左超過十年了
yea miss those food....!! they are unhealthy but taste much better then macs
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
我記得佢塊牛肉好大塊~
Originally posted by hung414 at 2006-7-26 04:46 PM:

just becoz u r too young la.....
have u ever heard "jack in the box" and "wendy"!????
jack in the box好好食嫁~~
以前係銅鑼灣百德新街有一間嫁
Wendy都唔錯既…

可惜兩間都執哂,唉
Originally posted by yiuman123 at 2006-7-26 05:19 PM:

jack in the box 真係未聽過
可能你後生姐
Originally posted by d2sky at 2006-7-26 08:04 PM:

jack in the box好好食嫁~~
以前係銅鑼灣百德新街有一間嫁
Wendy都唔錯既…

可惜兩間都執哂,唉
機場禁區有一間
我淨係食過一次
件飽真係大到, 10 點到幾食完, 連飛機上既lunch 都食唔落
要相信自己!!!
真係未聽過
不過咁貴,未必會試
Originally posted by hold_find at 2006-7-26 08:29 PM:
真係未聽過
不過咁貴,未必會試
機場消費係咁上下喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » Burger King重出江湖?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。