<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 飲寶磺力可醫胃痛和頭痛??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by poiuwong at 2006-7-26 12:08 PM:
[center]聽說飲寶磺力可醫胃痛和頭痛??
大家有否試過。[/center]
唔係啩, 我唔係幾信
Originally posted by sausagehk at 2006-7-28 05:59 AM:
我胃氣脹飲可樂 , 真係好 d !!!
冇可能, 因住成肚氣
Originally posted by mwj2003 at 2006-7-28 02:35 PM:
我也有胃痛,寻找良方
睇醫生啦, 唔好信呢 d 野
Originally posted by sakura310 at 2006-7-28 03:01 PM:
保礦力係你緊急時救一救你
長期or嚴重的話,都係睇e生啦
緊急, 唔係 call 白車咩
Originally posted by sakura310 at 2006-7-28 03:21 PM:

咁唔通你call完白車
架車就係你面前咩
係架車未到之前,必要時咪飲保礦力lor
我想問下邊個醫生話?
如果真係要call白車, 仲飲保礦力?
Originally posted by sakura310 at 2006-7-28 04:00 PM:

我無話過係「e生話」wor=.=
想要...
但係唔可以醫胃痛和頭痛
Originally posted by sakura310 at 2006-7-28 04:33 PM:
我由始至終都無承認過佢可以e胃痛同頭痛><
我只係話佢可以對身體有部分不適時有幫助=.=
個 post 話
其實飲水 好過
Originally posted by sakura310 at 2006-7-28 08:09 PM:

咁你就唔好引用我句話啦=.=

想不到可以由保礦力講到益力多

不過我覺得益力多無咁健康
太過甜
都係保礦力好d~
sorry, 不過兩樣唔同, 唔可以比較
Originally posted by 熱男 at 2006-7-28 10:44 PM:

同意說法..就黎爆..仲要拍枝益力多..唔係話
益力多係預防用
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 飲寶磺力可醫胃痛和頭痛??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。