<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 香 茅 棒 棒 雞
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大波仔 at 2006-7-26 09:42 PM:

wakakakaka...蔗蝦
唔記得左...hehehe
仲有生豬肉 - 俾人砌
Originally posted by hold_find at 2006-7-26 23:33:

仲有生豬肉 - 俾人砌
係喎!幾鬼死鍾意周師傅D gag...佢講d gag點過好多主持
eg.東張西望 幾年傻佬講唔好笑ge笑話
Originally posted by hold_find at 2006-7-26 11:33 PM:

仲有生豬肉 - 俾人砌
其實我最唔中意嘅系砌生豬肉
Originally posted by hold_find at 2006-7-26 11:33 PM:

仲有生豬肉 - 俾人砌
周師傅講過~
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
Originally posted by 大波仔 at 2006-7-26 11:48 PM:

係喎!幾鬼死鍾意周師傅D gag...佢講d gag點過好多主持
eg.東張西望 幾年傻佬講唔好笑ge笑話
真係好鬼死好笑
Originally posted by hold_find at 2006-7-26 23:53:

真係好鬼死好笑
係喎,成日集集都有野爆肚,唔知係佢有心搞笑定係佢真係咁風趣,
咁多廚師上黎都無人有佢咁過仔架啵....
Originally posted by 大波仔 at 2006-7-26 11:57 PM:

係喎,成日集集都有野爆肚,唔知係佢有心搞笑定係佢真係咁風趣,
應該真係咁風趣,假既gag會好爛
未見過....有無相?
Originally posted by 大波仔 at 2006-7-26 11:57 PM:

一句講晒
佢堂眉好勁 仲以為好惡
點知一開生 笑死你
听过四川棒棒军,棒 棒 雞真系弟一次听
要看片,就要回帖,你們的回覆就,是我上傳的動力!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » 香 茅 棒 棒 雞

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。