<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 屋企貓狗唔聽話既下場^^
返回列表 回復 發帖
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 01:09 AM:

佢真名叫衰女,我隻叫mimi
俺E隻叫 快貓 (跑快到音速)

朕E隻叫 小玉 (就係傳說中哥隻招財貓)
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 01:11:

1.一歲前佢都玩波KA

成日玩,都...
唔係ar
佢細個果時做左"絕育"手術後
就唔比人摸肚la
可能個肚果d位近.....所以有陰影
Originally posted by 衰貓 at 2006-7-27 01:12:

佢真係叫衰女架‧‧‧‧‧
衰貓你係男定女ar??
做咩幫佢改e個名ga
佢一定唔係好鍾意同你玩
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 01:20:

衰貓你係男定女ar??
做咩幫佢改e個名ga
佢一定唔係好鍾意同你玩
我係麻甩佬一名,叫佢衰女既原因係因為買番黎嗰陣,舖頭既人話佢係女仔黎,而我又有個朋友既屋企有隻貓又係叫衰女,所以咪叫咗個咁既名囉,到佢有咁上下大隻既時候先知佢係麻甩仔一名,嗰陣佢已經記實咗個名,改唔倒咪繼續叫囉,但有時叫佢衰人,白痴仔,傻佬佢都應,真係唔知佢諗乜‧‧‧‧‧
佢成日黎搵我,但係我嫌佢太煩唔穌佢,不過我間唔中同佢玩佢都玩到顛晒‧‧‧‧‧

[ Last edited by 衰貓 on 2006-7-27 at 01:25 AM ]
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 01:18 AM:

唔係ar
佢細個果時做左"絕育"手術後
就唔比人摸肚la
可能個肚果d位近.....所以有陰影
太吾小心

絕育要麻醉
Originally posted by 衰貓 at 2006-7-27 01:24:

我係麻甩佬一名,叫佢衰女既原因...
HAHAHA...........好攪笑ar
我隻貓都係只要有個mi音佢都應ka
衰mi ,死mi,媽mi(咪)
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 01:29:

太吾小心

絕育要麻醉
唔係,有麻醉
只不過手術個位好敏感(手術開刀有陰影)
Originally posted by loklok117 at 2006-7-27 01:33 AM:

HAHAHA...........好攪笑ar
我隻貓都係只要有個mi音佢都應ka
衰mi ,死mi,媽mi(咪)
重攪笑

loklok117 : 媽咪...... 媽咪

mimi貓  : 喵~~~ (衰仔)  喵~~~ (衰仔)

我隻貓好叻,佢識聽人講野
Originally posted by playbr2 at 2006-7-27 01:58:

重攪笑

loklok117 : 媽咪...... 媽咪

mimi貓  : 喵~~~ (衰仔)  喵~~~ (衰仔)

我隻貓好叻,佢識聽人講野
識聽人講野,例如呢
好狠心=0=可能佢巢開個筲箕黎食
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 屋企貓狗唔聽話既下場^^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。